Eva Andressa

Eva Andressa

   

Eva Andressa Kimdir? Eva Andressa Boyu Kaç? Eva Andressa Kaç Kilogram? Eva Andressa nereli? Eva Andressa Kaç yaşında? Eva Andressa Vücut ölçüleri. Eva Andressa’in hayatı. Eva Andressa hakkında aklınıza gelebilecek bütün sorularınızın cevabı içeriğimizde sizleri bekliyor. Hemen okumaya başlayabilirsin.

Eva Andressa Boyu Kaç?

Eva Andressa boyu 163 santimetredir.

Eva Andressa Kaç Kilo?

Eva Andressa 65kg ağırlığındadır.

Eva Andressa Nereli?

Eva Andressa Brezilyalıdır.

Eva Andressa Doğum Tarihi?

Eva Andressa 19 Aralık 1984 tarihinde doğmuştur.

Eva Andressa Kaç Yaşında?

Eva Andressa 39 yaşındadır.

Eva Andressa Tam Adı?

Eva Andressa tam adı Eva Andressa Viera Nascimento’dur.

Eva Andressa Biyografisi ve Hayatı

Brezilya’da doğup büyüyen Eva Andressa, gençlik yıllarında fiziğinden memnun değildi. Sıska bir fiziğe sahip olduğu için çok daha genç görünmekten utanıyordu. Fiziğini kalınlaştırmaya yardımcı olmak için çalışmaya başladı. 17 yaşında forma girmeye çalıştı, ancak hiçbir antrenörü veya fitness bilgisi olmadan ilk aydan sonra çabucak pes etti. Bununla birlikte, hayalindeki fiziğine ulaşma arzusu asla bitmedi. Spor salonundan uzakta bir süre sonra, gelecekteki kocası Jardel Barros ile tanıştı ve kısa süre sonra onunla bir ilişki kurdu. Tesadüfen, hayatındaki yeni adam bir sporcuydu ve Eva’ya vücudunu değiştirmek için ihtiyaç duyduğu ilham ve eğitimi verdi.

İlgini Çekebilir!  Ben Pakulski

Sadece bir yıllık eğitimden sonra, bir atlet olarak rekabet etmek için doğru genetiğe sahip olduğunu fark etti. Fitness’in onu nereye götürebileceğini görmek için heyecanlandı.

“Genetiğimin iyi olduğunu ve vücudumun hızlı tepki verdiğini anladığımda, ‘Neden rekabet etmiyorum?’ Diye düşündüm. -Eva Andressa

Sadece birkaç yıl içinde Eva hırsına doğru ciddi bir ilerleme kaydetti. Hayalindeki fiziğe ulaşmak için çok çalıştı ve hızlı gelişimi tarafından motive edildi. 21 yaşına geldiğinde, ilk yarışması olan 2005 NABBA Lobo Bravo Kupası’na memleketinde girdi. Kocasının rehberliğinde, Figür şampiyonu olarak uzaklaştı. Ama daha yeni başlıyordu.

2005’teki başarısının üzerine inşa edilen Eva, önümüzdeki birkaç yıl boyunca fiziğinin yoğun gelişimini sürdürdü. 22 yaşında, kariyerini Brezilya’daki 2006 NABBA Parana Şampiyonası’na ulusal yarışmalara katılarak ilerletmeye karar verdi.

Önceki başarısını taklit etmeyi ve 1. sıraya yerleşerek kupayı dolabına eklemeyi başardı. Kısa bir süre içinde Brezilya’nın Figür şampiyonu olmuştu. 2007’de sahneden bir yıl uzakta geçirdi, ancak bu süre zarfında spor salonunda antrenmanı hiç bırakmadı. Hala hayalindeki fiziğini elde etmeye kararlıydı.

İlgini Çekebilir!  Dan Bilzerian

Eva, 24 yaşında hem zihinsel hem de fiziksel olarak iyileşmek için yeterli zamanı olduğuna karar verdi. Yeniden yarışmaya başlamaya karar verdi ve daha büyük şovlar kazanma konusunda kendine yeni hırslar koydu. Bu, onun Brezilya’daki 2008 IFBB Body Fitness yarışmasına girmesine neden oldu. Mükemmel rekabet geçmişine devam ederek, şimdiye kadarki en büyük şovunda 1. oldu. Ama daha fazlasını istiyordu. 2009 yılında Eva, Bodyfitness kategorisinde başka bir IFBB yarışmasına katıldı. Bu girilmesi en zor kategorilerden biri olmasına rağmen, sadece tekrar 1. sıraya yerleşmekle kalmadı, aynı zamanda genel olarak da kazandı. 2009’u IFBB Güney Amerika Şampiyonası Bodyfitness’da 3. olarak tamamladı.

Eva, 2009’daki son yarışmasını kazanmasa da hırsına ulaştığına inanıyordu. Hayalindeki fiziğine kavuşmuş ve birçok gösterinin şampiyonu olmuştu. Sahnede geçirdiği zamandan zevk aldı ama yarışmaktan fazla para kazanmadığı için devam edemedi. Fitness sevgisi, sektörden ayrılamayacağı anlamına geliyordu, ancak kendisini finansal olarak desteklemenin bir yolunu bulmak zorunda kaldı.

“Spora çok minnettarım ama ülkemizde sporcu olarak yaşamak çok zor. Fitness modeli olduğumda biraz para kazanmaya başladım “ -Eva Andressa

25 yaşında, Eva bir fitness modeli olarak kariyer yaparak fitness yoluna devam etmeye karar verdi. Bunun harika bir karar olduğu ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir!  James Hunt

Medya tarafından fark edilmesi çok uzun sürmedi ve 2010’da Brezilya’da bir ünlü televizyon programında görünmesi için davet edildi. Gösteriden sonra Brezilya’nın en tanınmış sporcularından biri ve bir internet fenomeni oldu. Ama orada durmadı. Önündeki 6 yıl boyunca, Eva dünya çapında sayısız dergide yer aldı ve küresel olarak tanındı. Bir milyonu aşan güçlü bir takipçi kitlesi ile bir fitness simgesi haline geldi. 2014 yılından bu yana, motivasyonel konuşmalar yoluyla başkalarına kendi hayallerini gerçekleştirmeleri için ilham vermek ve eğitim ve beslenme tavsiyeleri vermek için çok çalışıyor. Aynı yıl, kendi TV programını almak için kendine yeni bir hedef belirlemişti. Bu, onun daha fazla insana ulaşmasına ve fitness sevgisini yaymasına izin verirdi. Bu kısa süre sonra gerçeğe dönüştü, 2015’te Dica Fitness adlı kendi programı verildi. Gösterisinde ünlü sporcularla röportajlar yapıyor ve yolculuklarını tartışıyor. Eva Andressa instagram’da 6 milyon takipçiye sahiptir.

Eva Andressa Kazandığı Yarışmalar ve Ödüller

2005 NABBA Brasil, Lobo Bravo Cup Şampiyonu, Figür, 1.

2006 NABBA Brasil, Parana, Figür, 1

2006 NABBA, Brezilya, Figür, 1

2008 IFBB Brasil, Bodyfitness, 1.

2009 IFBB, Brezilya Genel Şampiyonu, Bodyfitness

2009 IFBB Peru, Güney Amerika Şampiyonası, Bodyfitness, 3.lük

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir