ya dun aksam buzluktan tavuk gogsu indirdim buz dolabina koydum cozunsun diye birazdan yapicam. dun indirirken acayip bi heyecanla indirdim yarin antrenman yapicam sonra o tavugu yapip yicem falan iste gainz dir o dur budur derken bugun antrenman kotu gecti bekledigim gibi degildi simdi tavugu ypicam ama haketmis gibi hissetmiyorum. sanki o yiyecegim tavuk benim isime yaramicak. size de oluyor mu bu?
Ağa olmuyor yemezsen gelisemessin haketmesen bile yemen gerekiyor yani
tabii olum ben sadece hani o icinde olusan o duygudan bahsettim zaten yapicam tavugumu birazdan yicem. ben o psikoloji sizde de oluyomu onu merak ettim
off günlerde oluyor bazen antrenman yapmayınca bir şey yemeyi hak etmiyormuşum gibi hissediyorum
dimi ya sanki o yemek sana yaramicak gibi ama her turlu yemen gerekiyor
asker başarısız olabilirsin ama denemeyi asla bırakma savaş dedi cibom
hayır bu da bomboş bir iş böyle boş şeylerle moralinizi bozmayin 1 sıfırdan iyidir antremana gitmen orda 3 5 set yapman bile evde yatmaktan daha değerli
kral bunu biliyoruz zaten ben sadece bu psikolojiden bahsediyorum. ne yapsan artiya gecer ama bende cok iyi antrenman cikaramadigimda veya off gunlerde boyle saglam beslenince bu psikoloji oluyor. ha yiyor muyum saglam yiyorum ama bu psikoloji rahatsiz ediyor beni. olm ben manyak falan degilim dimi bisey soyleyin rahatlatin beni didjdidndoejdidke
oluyo boşver takma
Yemek hak edilmesi gereken bir şey değil bence
antrenman yapmayınca oluyo ama bir süre geçince birsey olmadığını fark edip alışıyorsun göm