Selamlar , ben 15 yaşında bir kardeşinizim öncelikle şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 2 ay boyunca spora gittim gittiğim salon ucuzdu ve hiç kalabalık değildi ucuz olduğu için hoca yoktu ve ben salondan biriyle konuşup 1. ay için verdiği programı uyguladım , full body + leg ayni gun yapiyordum haftada 6 gun spor salonuna gidiyordum sonradan 2. ay başlayınca o abim sprou bıraktığı için o programdan devam ettim ve yaz başladığı için bir ara verdim tatilden dönünce yeniden başlamak istiyorum tavsiyeleriniz ne olur. ( hiçbir etki görmedim )
yine full body başla vücut bi alışsın tekrardan iyi olduğunu hissedince kendine split ya da ppl bir program seçersin
hiç etkisi olmadıysa beslenmeni gözden geçir antrenmanın hakkını veriyor musun bunu gözden geçir ve hareket formlarını gözden geçir bol bol araştırma yapmayı ihmal etme
beslenme için makro hesabı nedirden başlayabilirsin
bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Ben ilk spora başladığımda yaklaşık 5-6 hareketleri düzgün yapamıyordum yapacağın hareketi iyicene öğren bir yerlerden izle ve beslenme programı oluşturmanın lazım
yaz bitince deneyeceğim teşekkür ederim
fullbody yapiyorsan 1 gün yapip 1 gün dinlenmen lazım birde spora başladığım ilk aylarda bende hic gelisme görmemiştim o yuzden endişelenmene gerek yok
ara vermek isterdim ama ev ortamindan vesaire uzak olunca ve sporda olunca insan daha mutlu oluyor , teşekkür ederim cevabınız için
o zaman yavas yavaş splite gecmeni oneririm
yine ilk başta fullbody olarak başla bir süre öyle devam et sonrasında vücud tekrar alıştığı için bölge bölge çalışmaya başlayabilirsin sana kalmış ayrıca sporu devamlı ara vermeden yapmaya ve sıkı beslemeye dikkat et yani abur vs yeme günlük proteini al. ayrıca ilk 1-2 ayda pek fazla bir gelişim göremezsin uzun bir süre boyunca devam edersen yavaş yavaş geliştiğini fark edersin :3
cevabınız için teşekkürler
bol bol araştırmanı tavsiye ederim
tamamdır araştırma yaomaya başlayacağın teşekkürler cevabınız için
bol bol bilgi edin yanlıl bilgiler edinip yanlış yönlere sapma yeter
Biraz gelişme sağlayana kadar full body mantıklı gibi
15 yaşında olmandan ötürü çok yüksek ağırlıkların altına girme bence