beyler ben spor lisesine hazırlanıyorum be malzemeler almam kazım ve kondisyonumu nasıl geliştiririm
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
dışarıda koşu yapabilirsin en hızlı şekilde koşmak şekilde direnç bandı ve tekerlek gibi bisey var onu al bide barfiks demiri bulabiliyorsan yeterli
Direnç bandım var barfiks demirim var bu tekerlek demişsin onu fazla anlamadım bu tekerlekli nasıl bir şey peki bunlarda ne yapmam lazım
Amonax Evde egzersiz için spor ekipmanları (karın kası tekerlek seti, atlama ipi, şınav kolları). Fitness egzersizi, karın kası için kuvvet antrenmanı ekipmanı, kilo verme, erkek ve kadınlar için spor aksesuarları https://amzn.eu/d/hY8XVKv
direnç bandını nasıl kullanmam lazım
direnc bandını gelişmek istediğin bölgeye göre barfiks te destek olur dipsiz de olur lateralda omuz çalıştırır dumbel tutar gibi bazı hareketlerde bazılarında ise destek yada zorlamak için
kondisyon için en güzeli koşmak yüzmek
Malzeme çok bilmiyorum ama kondisyon için yavaş hızlı orta tempo yap yavaş koşu başla Hızlan orta tempoya düşür sonra yavaşla ve bir daha Hızlan bunu tekrar tekrar yaparsan kondisyon tutarsın ama nefes alış verişi dikkat et
sigara içme sürekli tempo tutarak koş kondisyon oluşur