suplementler zararlı diyen baba nasıl ikna edilir??
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
yapılan araştırmaları açıp gösterebilirsin o sırada alacağın suplementin ne olduğunu anlatırsın örneğin kreatinin aslında etten yada tavuktan aldığımız vücudumuzda hali hazırda bulunan ve kasların ihtiyaç duyduğu enerjiyi üretmesini sağlayan bir aminoasit olduğunu söylebilirsin yada whey protein falan alacaksan onunda peynir altı suyundan üretilen zararsız bir toz olduğunu vücudun gün içinde ihtiyaç duyduğu protein karşıladığını söyleyebilirsin ayrıca yine bir araştırma metni açabilirsin.
protein tozu içip özürlü olan çocuğun videosunu görmüş onun gerçek olmadığını sen ben biliyoruz ama ebeveynler bilmiyo
Babanın nasıl birisi olduğunu bilmiyorum o yüzdne tam bir şey öneremem ama şunu diyebilirim ki yine sakin bir dil ile o videonun gerçek olmadığını işte şaka amacıyla falan yapıldığını anlatmanı öneririm tabi burada bir çok etken var eğer sigara falan içiyorsan ve bunu biliyorsa bunlarında kendine zarar veren bir şey olduğunu düşünüp reddedebilir yani tabi bu bir olasılık dediğim gibi babanı tanımıyorum ve nasıl kişiliğe sahip bilmiyorum
Üstad aynısını dedim siktir git başıma iş açma diye o gün konuşmadı benle mk
babanı spor salonuna götür salonun sahibiyle veya antrenör varsa onlara sorsun en kötü gizli bir şekilde al sakla ama eğer beslenmen iyiyse toza cidden gerek yok hep merak bunlar bende bi ara çok meraklıydım sonra zaten gereksiz olduğunu anladım sende iyi düşün cidden gerekli mi yoksa sadece meraktan mi alıyorum diye sonra gizli iş yapıpta babanı üzmeye değmez
ikna etmene çok da gerek yok supplement alacağına tavuk al daha ucuz. her şeyin dört dörtlükse antrenmanda hakkını veriyorsan diyetin on numaraysa tatlı bir dille konuşursun yok derse de almasan da olur. bu ürünler takviye bunları içince kaslanmıyorsun annenden babandan önemli değil
tabiki ama her gün kırmızı et yada tavuk yiyemiyorum tabiki creatin kullanmayı isterdim ama yapacak birşey yok
tozlardan artık bıkmış durumdayım protein tozu pre-workout felan boş iş hele hele vasıfsız markaysa. protein tozuna vereceğin parayla git et tavuk al pre-workout yerine kahveni iç . zaten günlük aldığın protein miktarını yemekten karşılıyorsan protein tozuna gerek yok. bu iş supplementsiz olmuyor diyen kolpacıdır . alınabilecek en iyi supplement creatin dir diğerlerine gerek yok
yorumun için sağol zyzz
Ben çok denedim ancak ikna edemedim… Ancak ozan workoutun cektigi bir video vardi. Ona bakabilirsin.
Ben kendi yolumu söyleyeyim bana zararlı diyordu bende aç kaynak göster diye diye üstüne gittim baya 1- 2 hafta sonra aldı telefonumu internete : protein tozunun zararları, yazdı bende birseyler biliyorda izin vermiyo sanıyodum 5 dk felan bakındı sonra istediğin beğendiğin birtanesini al dedi pes etti tabiki senin ailen aynı olucak diye birsey yok ikna olmayabilirler.
alacağın supplementin bi besin takviyesinden ibaret olduğunu anlatman lazım bunu anlatam youtube’da insanlar var videolarını gösterebilirsin fakat bence supplementin hiç bi gereği yok tavuk alabilirsin onun yerind
ben çok tavuk pilav yiyorum diye kızıyorlardı annem git kendine protein tozu al sürekli tavuk yeme dedi bence sende öyle yap
çok pilav yiyince de bıktım senin pilavindsn diyorlar kendim de yapıyorum 🤠
egefittness’ın amerikadaki süper markette açık satılan protein tozları videosunu göster belki zararsız olduğunu anlar. bak amerikada açık satılıyor felan dersin
büyük ihtimalle içindeki kimyasallardan dolayi izin vermiyor olabilir
Kanka bende de aynı olayı annemde yaşadım ama bu konu üzerine durmadan darlaman lazım kızacaklar konuşa konuşa başını ağrıtacaklar ama sonun da alışırlar.
babama diyorum her zaman icmicem sadece off
günler de creatin içmem gereken suyuda biliyorum protein tozunu geçtim creatin lazım çünkü zaten pre kullanmıyorum kreatin de az da olsa güç artışı sağlıyor kas gelişimi için de güzel
bilimsel sonuçları gösteebilrsin
İkna etmeye uğraşma bence supplement kullanmasan da olur
Genelde ülkemizde supplementlere karşı tepkiler çok fazla olduğu için ailelerde sözde bilgililerin dediklerine bakıp çocuklarının supplement kullanımını engelliyor. Ben sadece kreatin alabiliyorum ama ikna etmem zor oldu.