bir gün salonda kadının biri ağırlığı kaldırınca alttan kaçırmıştı bir tane çocuk bırakın benchi yalıcam diyordu sizin de saçma yada komik salon anısı olan var mı
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
çok garip bir hayat yaşıyorsun reis, arkadaşım kız gördü diye 10 set squat yapmıştı
ya olm jshssndjdhbd benim salonda kız yok aq belediye haftada 3 gun kız erkek ayrı gun
aga beee belediyeye çok değişik insanlar geliyor öyle olması iyi
yoo ben gormedim suanlık hep sakin
İlk zamanlar beslenmeme dikkat etmeden gidiyordum.Bir gün yine az bi kahvaltı ile gittim.Neyse işte antrenmanımı yapıyorum sıra bench presse geldi.Yaptıktan sonra yoruldum benche uzandım böyle gözlerim kapandı.Sonra gözlerimi bi açtım herkes etrafımda toplanmış su falan çarpıyolardı.Bayıldım mı uyudum mu ne oldu anlamamıştım hala da bilmiyorum 🙂
ne bayılması kardeşim kestiriyodum
Hahaha
garip anım yok ama hocaya okadar fazla form bilgi cart curt sordumki adam artık beni gördüğünde ya siktir lan diyo yada birsey sorabilirmiyim diyo gelip
bir keresinde kavga çıkmıştı adamın biri 20 lik plakayı adamın kafasına atmıştı adamı ambulans felan almıştı
one mk ajsjsjsjdj çok değisik