Arkadaşlar ben spora ilk başladığım ay 52 kiloydum 1 ay creatine kullandım ve ayın sonunda 63 kilo oldum şuan 2 ci ayım neredeyse biticek ama kilom takılı kaldı bugda acaba diyorum 1 ay kullanıp creatine i bıraktım diye mi böyle oldu bilen varsa yaza bilirmi lütfen(creatine bıraktıktan sonra kilom hiç düşmedi)
creatini ara sıra bırakmak lazım 1 ay kullanıp 1 hafta ara vermek mantıklı kaslara şu çekeceğine kiloda arttırır creatin kilo alamaması sebebi ihtiyacın olan kalori değişmiştir ona göre bakıp beslen ve gelişimin zamanla yasaklayacak bu süreleri iyi değerlendir şuan en hızlı olduğu zamanlar
başlarda hızlı gelişme olur sonra yavaşlar ek olarak yağdan verip kas ekliyorsan kilonun sabit kalması normaldir
vallahi bende bu sornun cevabini merak ediyordum .. 72 kilodan 2 ayda 85 e ciktim ve son bir buçuk aydır sabit kaldı kilom .. bulk dönemi ve kalorimi tam almama rağmen bu normal mi ki
Arada kreatine aralar var knkm sürekli kullanma su dengesini sağla
kanka sen yanlış anlamışsın
1 ayda 11 kilo aldım derken tabi ki 11 kilo kas almadın. Yılda doğal yollarla koyabileceğin kas 4-5 kg yani sen kilo almamış yağlanmışsın bence yada dünyaları yiyip tartılmışsın.