ilk iki sette tükeniyorum 3. de yada baska harekete geçtiğim zaman gücüm kalmıyor hızlı pump oluyorum ne yapmam lazım
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
hizli pump olmakla alakasi yok kendini çok yoruyorsun ilk setlerden tukenise girme
aga girmiyorum zaten normalde 15 tekrar yapiyorum bunun için 12 ye düşürdüm
dinlenme süreni artır
ya dinlenme süreni arttır ya ağırlığı azalt ya tekrarı yada seti hızlı pump olma değil (yetersiz dinlemekten bence)
dinleme süreni arttır kiloyuda biraz düşür kendini çok kasma ideal ağırlıkla 12-15 tekrar yap
Gücün yoktur, Antrenman yapmaya devam et ve daha çok güçlen
Güçlü,Dayanıklı birisi 3 de değil de 5,6,7,8 de yorulur aynı şeyler farklı mesafede
eğer istikrarlı ve düzenli antrenman yapiyorsan her gün 2 tekrar fazla yapmaya çalış misalen 4×12 olan hareketin 3 . setine baslayamiyosan bi sonraki antrenmanda 3. sete başla 2 tekrar yap(minimum) bu şekilde tam tekrar ve set sayısına ulaşırsın kısa sürede
knk ağır giriyosundur bak ağırsaglam demişti galiba ilk setin 12. tekrarında zor çıkıyorsa yani diğerleri kolay olucak sadece 12 zorlu olucak o ağırlık senin için doğrudur