Hangi supplement firmasını kullanıyorsunuz? Neden? En sevdiğiniz ürünü hangisi? detaylıca yazalım herkes faydalansın!
Bizim tercihimiz belli gym10 kod ile <——– tıklayıp satın alabilirsiniz.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Şuan Torq ama şuana kadar kullandığım en iyisi Scitec’di.
Torq’un formu ve etkisi gerçekten güzel.Ana firmaları yıllardır ilaç işinde ve tecrübeli.Ayrıca ürünlerinin arkasındalar.Spekülasyon bir haberi wp hattından sorduktan sonra çok hızlı bir şekilde genel müdür İsmail bey tarafından geri dönüş aldım.Beni tesise bile davet etmişlerdi.Ürün arkasında durmak budur.
çok değişiyor. Genel olarak bence Big Joy ve MySupplement >>
Ucuz bir fiyat olsa big joy amenna ama big joy fiyatlarına daha iyi markalar var brom
hiq whey güven verdiği için aldım
hiq, kalitesine güvendiğim için, hiq creatine kullanıyorum bu markaya özel bir şey değil tek kullandığım supplement.
king size’ın thermo creatin ve cla sını kullanıyorum tavsiye edilir.
creatine de Swiss onun dışında tavuk göğsü kullanıyorum genelde ucuz olanı ????
Şuanlık hiq creatin kullanıyorum gayet memnunum indirim zamanı 420tl ye almıştım verdiğim fiyata değdi ama genel olarak bakarsak çok pahalı onun harici gerçekten etkisini gördüm şuan 600-800arası bir şeydi bütçesine uyan kişilerin almasını öneririm
grizzone whey lezzetli kaliteli olduğu için
grizzone kaliteli değil çok amatör ve dandik bir firma
hiq proteinocean ve grizzoneun prelerini kullandim şahsen proteinocean bana çok etki etmedi hayatımda 1 2 kez kahve icmisimdir ona rağmen etkisi pek olmadı tad konusunda energy idi benimki tadı çok iyi değil kötüde değil f/p. hiq etkisi gelmişti kaşınma olsun o kalp çarpıntısı olsun etkilemişti antremanim çok güzel geçmişti sadece tadı çok güzel bi yerden sonra bağımlılık yapabilir ve indirim olmadığı sürece pahalı. grizzone presi bendeki ilk lasman preforce kaşınma hissi mükemmel pump etkisi gayet güzel beni bı canlandırdı hiqudan farkı yok ama abicim bu nasıl aromadir hiqda limonluydu mis gibiydi tadi buda limonlu abi limon değil iğrenç bişey bu ya mide bulantısı yapmıyor ama ağızda iğrenç bi tat bırakıyor hani benim gibi çöp mideli değilseniz asla tavsiye etmem hele ekşi sevmez hoşlanmazsaniz işkence olur limonlu almayın varsa tatlı aroma alın umarım zaman geçtikçe aromayi duzeltmistirler eğer yeni alan varsa cevaplayabilir onun dışında güzel f/p zaten.
lasman yazmışım lansman olucaktı düzelteyim.
ağzına sağlık knkm
Kankam ne kadar içerik bol olursa o kadar bok gibi tadı oluyor genelde . Böyle şeylerde pre alarak kıyaslamıcaksın markaları çünkü pre insanların bünyesine işliyor ve doz arttırıp duruyorsun o yüzden kıyaslanması doğru değil . pre yerine kafein hapları idman öncesi arijinin maden suyu meyve suyu gibi şeyleri yapın . Güzel beslen idman öncesi tuz yükle minarel al az daha arijinin kana hızlı karılsın diye meyve suyu al kafein alarak idmanı maksimum focus a çıkar
swiss whey çok iyiydi pirinc ununa tat vermek icin de kullanmıştım güzeldi tavsiye edilir
Torq whey ve kreatini kullanıyorum. Daha öncede Dymatize gainer kullanmıştım şuan Türkiyede satılmıyor ama kaliteli ve lezzetli bir üründü.Ama çok topaklanıyordu. Torq çok hızlı çözülüyor. Ama bence topaklanması daha iyi kullanımı zor olsada ham madde kalitesini gösteren birsey 1 gün temizlenmessenshaker acayip kötü kokuyordu Dymatize>Torq
scitec-kingsize- fiyat performans olarak Run nutrition iyi ortalama olarak bewolf bence
çok fazla alamıyorum ama aldığım zaman fiyatinin düşük olmasından dolayı protein ocean alırım, gönül isterdi swiss gibi ürünleride kullanalım.
uzun zamandır bu ve de benzeri sert sporlarla uğraşıyorum herhangi supl. kullanmıyorum ama kullansam bile kesinlikle hiq veya swiss kullanırım diğerleri balon
ben genelde big joy kullanıyorum fena değil öneririm
pek çok markayı kullanma fırsatım oldu fiyat performans olarak swissin üstüne tanımam fakat paraya kıyıp alman madelerini alabilirsiniz ama değmez o kadar paraya hele ki bu devirde öyle yüksek meblaağlar herkesin yüzünü güldürmüyor hiç yoktan iyidir swiss.
hardline 3matrix ???? ama swiss da gerçekten merk ediyorum biter bitmez bu kez o
indirime girdiği zaman hiq hem çok kaliteli mal hemde güven veriyor normalde de proteinocean güven vriyor
swiss nutrition kardesim tabii ki yaw… 😀 acik konusmak gerekirse hic denemedim swiss nutrition. ben protein tozu ve preworkout kullaniyorum. protein tozum big joy ama pek begenmedim bence en iyi protein tozu protein ocean in protein tozu denediklerim arasindan. preworkout olarak da kingsize derdim. ama belki bir swiss nutrition hediye ederseniz neden fikrim degismesin ki?? :DD
Big Joy çünkü hoşuma gidiyor
Swiss daha önce hiç denemedim fakat denenebilir Zaten Supplement kullanmamaya çalışıyorum olabildiğince temel besinlerden makro tamamlıyorum
hiç kullanmadım ama genellikle dış görünüşüne bakarım dışı için uğraşıldıysa iyidir mantığı
protein tozu olarak swiss içindeki zengin içerikleri diğer suplementlere göre daha fazla gelişim için 1 numaralı diye bilirim ama creatin olarak Hiq o tercih ediyorum
hiq ve swiss der susarım
marka secemiyorum bütçem neye yetiyorso onu alırım
Optimum ve olimp kullandığım pahalı olanlar ikisi de güzeldi tat ve içim olarak ama pahalı, kullandığım diğer markalar: hardline, Ssn, bigjoy, protein ocean(bisküvilisi harika tavsiye ederim) bunlar nispeten uygun ve kaliteli bulduğum, tat olarak ve etki olarak memnun kaldığım orta-üst segment ürünler. Daha uygun fiyatlardaki ürünleri denemedim ve denemek istemedim şimdiye kadar. Şu aralar uyguna güvenilir markaları tercih ediyorum varsa bundan daha uyguna daha iyi ürün tavsiyesi olan yoruma beklerim brolar.
Torqu beğenmedim bana çok tatlı geliyor bu arada
genelde swiss fiyat performans ürün kaliteli tadı kokusu her şeyi iyi
swiss nutrition, aromaları mükemmel kreatininin etkisini hissediyorsun güzel bir marka
tunahan gülere selamlar ????
hıq creatin kaliteli
çok büyük farklar yok hiq protein ocean ve swiss kullandım benim tercihim swiss markasından yana f/p
Hq ve swiss iyidir hq protein tozu ve swissin creatini bence güzel
Bigjoyun aromaları baya güzel tadını beğeniyorum torqnun creatini stokladığımda ucuzdu herhangi bir sorun yaşamadım
swiss whey ve creatin kullanıyorum gayet memnun kaldım özellikle çok fp bir ürün. Ekstra olarak hiq smash pro kullanıyorum trdeki en iyi pre olduğunu düşünüyorum.
bigjoy wpc80 hammadde ve kaliteli içeriği emsallerine göre ucuzluğuyla kesinlikle bigjoy öneririm
hardline. Biraz pahalı evet, ama hem yerli ve milli hem de yıllardır olan bir çınar gibi.
grizzone kullandım daha önce ve performans olarak mükemmel bnce
piyasayi tekleyen bigjoydur (opsiyonel)
protein tozunun (cikolatali) tadi asiri iyi
creatine ve bcaa si alinir gayet memnunum
bigjoy veya simple nutr. ikisininde ürünlerini kullandım ne kadar kalitelidir bilemem ancak ben verim aldım
fiyatlardaki artışı herkes biliyor mağlum o yüzden en kalitelisini almak yerine indirim kovalıyorum indirim olduğu zaman suplementleri tamamlıyorum Hiq kalitesi iyi ama indirim olduğunda alıyorum, swiss zaten çok iyi param olduğunda aldığım bi marka ,çok zor durumda kalırsam protein ocean alıyorum
Ssn markası hakkında bilgisi olan varmı kalite vs
Ben çikolatalısını kullandım quadro whey gayet memnun kalmıştım tat kalite güzel bence fiyat da uygundu en son
torq dan memnunum fiyat performans aroma konusunda iyi argenine ve presi iş görüyor, ama swiss de denenmeli :))
big joy ama şu sıralar artık daha f/p aradığımdan grizzone’a geçmeyi düşünüyorum
çok değişiyor. Genel olarak bence Big Joy ve MySupplement
Phardux bcaa ve Bewolf nutrition bcaa kullandım, Phardux daha etkili geldi. Şu sıralar cyberpunk pre workout kullanıyorum o da fena değil
grizzone hem fiyat olarak hemde kalite olarak bana daha güven veriyor pre workoutları baya iyi öneririm wheylerinde ise waffle aroması baya iyi
onun dışında saf maddeleri de baya uygun citrulline malat , glutamin , arjinin bunlar çoğu firmaya kıyasla cidden uygun yani garibanın dostu bir firma
Supplementler.com dan genelde ucuz olanları alıyorum
SWISS test sonucları gayet olumlu ve guvenilir
swiss güzel kaliteli hıq pre workout kullandım o da güzel etkili fakat muscle balance kreatin pek etkisini göremedim bitince swiss almayı düşünüyorum
take hiq çünkü bana daha kaliteli smash pro
supplemenlment firması olarak ürünlerini begendigim BIG JOY un ürünleri iyi aynı zamanda ise grizzone nin ürünlerinide kullandım ve sonuç olarak kötü de deyil çok profosyonelde deyil şahsen ama swiss firimasını denemek olurda nasip olursa derim çünkü hakinda konuşulan performans düzeyi ve tadı çok övülen bi markalaşma
Hiq kullanıyorum bence şu an en iyi o başka marka pek denemedim en sevdiğim ürün hi pro kusursuz bir de smash var sanırım en sevdiklerim arasında cidden başarılı
protein ocean cok buyuk fark yok cabbarhale koduyla aliyorum
swiss yada refleks
Kullanmıyorum ben 😀
Ben SSN markasını kullanıyorum yerli ve kaliteli bence
abi para siciyorsan weider ya ayrica suplemenlerdeki bir cok markada olur (dogru yazamamis olabilirim)
aga nie herkes dislike atmis ne dedik
Amerika patentli diyip de Türkiye’de orijinal bir kaç ürünü olan gerisi yalan olan Weider sadece marka adı etkisi aynı boşa para vermeyin
face pull düşündüm arka omuz için sonra hareketin sırta girdiğini gördüm musclewiki de eklesemmi emin değilim hic yapmadım