ben furkan uğurlu referansımla gelen herkese teşekkür ederim hakkımda görüşlerinizi merak ediyorum
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
adamın dibi, ileride karakterli başarılı bir sporcu olarak ülkemizi temsil edersin inşallah
inşallah reis çok teşekkür ederim
başarılı biri ama kendini en iyi görmesi kötü tam tersi kendini kötü görüp daha çok çalışması lazım
demek vücudunu profil fotoğrafı yapacak kendinden nefret ediyorsun ve furkanın vucudunu sevmemesini söylüyorsun
14 yasindayim kas yapmak için sıkı bi diyet lazimmi yoksa anne yemegide olurmu?
dikkkat etmek şart be brom
ilk başlarda ne yaparsan yap gelişirsin ama öyle başlar başlamaz mükemmel muazzam bir etki bekleme spor sabır işi Proteinini almaya bak ondan sonrası Olur zaten
Kardeşim benim yolun bahtın açık olsun bu yaşta bu kadar büyük yürekli insanları görmek çok gurur verici bir şey
😙🥰❤️ çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
selam Furkan bende İzmir’de yaşıyorum seninle buluşma fırsatımız olabilirmi ?🙂
knk valla vücudun on numara bu yaşta azmin falan efsane bende 15 im bende çalışıyorum azimlim inşallah istedigimiz yerlere ulaşırız senin gelecek parlak gibi 🙂
benim de sana güvenim sonsuz brom aynen böyle bu displinle devam
çok kral birisin kardeşim cesaretine sağlık
Adamsın brom 🫡🫡
yaşıtlarınla kıyaslayınca çok iyi işler yapıyorsun helal olsun yola devam
çok teşekkür ederim knkm
merhaba furkan abi nasılsın umarım iyisindir nem sana bişey sormak istiyorum ben13 yaşında fıtbolcuyum kendimi futbol için vücudumu geliştirmek istiyorum ama ailem spor salonuna gitmeme izin vermiyor bana tavsiye verebilirmisin 13 yaşındayım boyum 1,75
disiplinli ol beslenmene dikkat et keyfine bak
kanka bende 13 yaşındayım instegramdan videolarını izlemiştim ve bana başlamam için büyük bi ilham kaynağı oldun şuanda yaklaşık 5-6 aydır yapıyorum ve vücut hatlarım oturmaya başladı izindeyim. ve birşey sormak istiyorum bu sporu kaç yıldır yapıyorsun?
çok iyi bir fiziğin var. abi bana antreman programını ata bilirmisin?
günde kaç set ve kaç saat spor yapiyorsun
kaslı ve özgüvenli
başarılı azimli genç sporcu sürekli üstüne pislik atılan(Steroid)ama kral biri