yeni baslayan arkadaşların çoğunda şu fikir var (Nasıl daha büyük görünebilirim) ve evet herkes büyük görünmek ister sadece burada yapılan hata kirli beslenerek büyümeye çalışmak daha kısa vade olabilir evet ama burada önemli olan yağ kütlen düşük bir şekilde kas kütleni büyütmek buradan yeni başlayan o arkadaşlara tavsiyem bu iş sabır işi temiz beslenerek başlaman en doğrusu sabırla bekle.. çünkü kirli beslendiğinde sadece büyük görüneceksin en doğrusu temiz ve parçalı bir vücut…
Öğrenciyim ve zor şartlarda beslendiğim söylenebilir. Sabah 2 yumurta, bir miktar süzme peynir, sağlıklı yağ olması açısından 4-5 tane zeytin, salatalık ve domates yiyorum. Antrenman öncesi yine 2 yumurta yiyorum ve maden suyu + kahve ile antrenmana gidiyorum. Açıkcası antrenman kötü geçmiyor, performansım yerinde denebilir. Antrenmandan gelince valide ne yapmışsa onu yiyorum, akşam saatlerinde de 100 gram tavuk göğsü ve 100 gram yeşil mercimek yiyorum. Aradalarda bol yoğurt yediğimi de eklemem lazım. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum, ancak öğrenci adamın maks. bu kadar olabiliyor babası çok zengin değilse.
kardeşim herşeyden önce hedeflerinin peşinden gitmen vok önemli ve güzel bu spor peynir ekmekle de yapılır durumun yoksa zaten yapıcak pek bir şey yok ama elinden geleni yap tavsiyem günde 100 Gr tavuk yerine 200 e çıkarmaya calis 2 yumurtayi 3 e 4 e çıkarmaya calis ara öğünler ekle sağlıklı yağ olarak da ceviz fındık vs. kullan mesela emin ol yaparsın ????