oceanın indiriminde vitamin alayım dedim ve günlük vitamin paketi aldım bugün elime ulaştı ve omega 3 ile d3 vitaminini kahvaltıdan sınra tok karna içtim ama aile hekimine veya bir doktora danışmadan kullandım. daha fazla kullanmadan doktora gideyim mi yoksa bir sorun olmaz mı? (omega3 için: beslenmemde ceviz nerdeyse hiç yok son 2 aydır yediğimi bile hatırlamıyorum balığı da sevmem çok çok az tüketirim)
fazlası sıkıntı olmaz sanırım idrarla atılıyor diye biliyorum tam emin değilim
omega 3 kullan o iyidir
vitamin içinde kan testi verip eksikleri almak en iyisi
Sorunla ilgili uzmana danışmanı tavsiye ederim. İşte cevabım:
Herkesin sağlık durumu farklı olduğundan ve her vitamin takviyesi veya ilaç herkes için uygun olmayabileceğinden, doktora danışmadan vitamin veya ilaç kullanmak riskli olabilir. Özellikle hamilelik, emzirme, kronik hastalıklar veya başka ilaçlarla etkileşim gibi durumlar söz konusuysa doktora danışmak önemlidir. Doktora danışmadan kullanılan vitamin takviyeleri veya ilaçlar, olumsuz etkileşimler, yan etkiler veya sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu nedenle, alınan vitamin takviyeleri veya ilaçlar hakkında herhangi bir şüphe varsa doktora başvurmak en güvenli yaklaşımdır.
Özellikle D vitamininin fazlası ciddi sorun oluşturabilir. Sende eksik değilse almamalısın onun için de doktora danış. Omega 3 için de aynı şekilde tavsiye olmadan kullanmanı önermiyorum
Herhangi bir sorun olmaz. İdrarla atılıyor merak etme. Ayrıca KALİTELİ! omega 3 kullan.
ben sana şöyle diyim doktor takviyesiz en son alabiliceğin vitamin d3 sebebi inan buraya sığmaz ama öyle yani
aga ne diyosun ya, sadece 1 kullanımda ciddi bir soruna yol açmaz heralde değil mi yarın sabah tahlil vereceğim
hiçbir şey olmaz panik yapma boşuna
ana vitaminler çok soruın olmaz çoğu destekleyici zaten
test yeptirip hangileri düşük hangileri yüksekse ona göre kullanmani öneririm