beyler ekonomik durumum bu aralar sıkışık tavuk yerine daha ekonomik nugget yiyorum sizce sağlıklımı ona göre yemeyi kescem
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
olm nasil nugget tavuktan daha ucuz oluyo la ekonomi taklaya gelmis
nugget daha pahalı olması lazım, marketlerde indirm kovala
yok knki bi tavuk göğsü 120 lira ben nugetın 3 kutusunu aynı kg 70alıyom
degil knk bence fazla kalorili işlenmiş
yağ oranları biraz yüksek
lor peynirli ve mercimek tercih edebilirsin nugget yağlandırır ama kardioyla desteklersin
peki bu nugetı antremandan sonrası yiceme önce yesem normalde antremandan sonrası yiyorum
bir şey farketmez ama yiceksen en geç 1 saat önce ye öbür türlü antrenmanı verimi düşer 30 dk önce fln yeme
Nuggetin eti asiri kalitesiz. Kasaplardan derili ozellikle derili tavuk gogsu al biraz ugrastirir ama tek seferde yapip paketleyip buzluga atarsin.
Nugget daha pahalı değil mi ya
Beni yanlış anlama brom bu spor tamamen para ve istikrar ister . İmkanın el verdikçe beseleneceksin tamam lakin senin 1 kilo nugget Yemen 300 gr tavuk göğsü yemenden daha kötü en azından tavuk göğsünde sağlam bir protein ve katkı maddesi yok o yüzden güzel besinlerden makronu tamamlamanı tavsiye ederim
Knk aynı performansı almak istiyorsan nugget daha pahalıya gelir tavuğa dön 10 tane nugget yiyeceğine 1 tane tavuk ye
tavuğu tavukcudan toptan al ucuza verir yada migrosta son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerde indirim oluyor yanlış hatırlamıyorsam onlarda bakabilirsin
nugget ile tavuk aynı etkiyi vermez knk tavuk daha ucuza gelir