861 kaloriyle kaç hafta diyeti sürdürmeliyim
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
bence kas kaybedersin gunluk kalori ihtiyacı na bak 300 400 az al daha iyi olur az da olsa kas eklersin antreman yaoarsan
kral çok çok haklısın bunları bende biliyorum fakat proteini arttırmam lazım kaloriyi tamamlamak için oda maddi açıdan zor pirinç i yükseltiyim diyorum benim idmanlarım zaten hayvansal çok sert atıyorum kaç yap dersin en az pirinçi
çok az bir kalori kankim max 1 hafta bilemedin 10 gün yap sonrası zarar olur alman gereken kaloriyi hesapla 300-500 azalt ona göre ye yoksa kas kaybına yaşarsın sağlığınada zarar
kaloriyi arttırmak için tavuğu da arttırmam lazım oda maddi açıdan zor 130 pirinç yiyorum kaça çıkarıyım sence en az kaç olmalı
sadece tavuk ve pilavlı beslenme sağlıklı yağlar ve sebzelerde ekle pilav 200-300 arası al tavuk 200-300 al bence zaten yumurta pirinç unu yulaf vb tüketiyorsundur diye umuyorum
kaç kilosun, kanka spor yapmasaydın ne yicektin acaba merak ediyorum tavuk pahalı diyosunda her şey pahalı, günde 500 gr tavuk ye o sana yeter ve 70 tl falan yapıyor, dışarıda nerde 70 tlye yemek yiyorsun acaba bi patates kızartması 70-80 tl bi tabak
bana kalırsa hiç o kadar düşük kalori alma sistemi bozma 🙂
çok az o ne öyle
az da yağ yakıyorum cayır cayır ama katlanması zor
Çok az değilmi knk ya
az da yağ yakıyorum cayır cayır ama katlanması zor