İnfluncer kazanç kapısı olan Bahs hakkında konuşalım.Ürünlerin içeriğine baktığımızda oldukça boş olduklarını görüyoruz.İlk olarak pazarlamada oldukça fazla kullandıkları ve bunu bas bas bağırarak yaptıkları “yüksek kaliteli proteine” bakalım.Protein tamamen bitkisel içerikli.(Bezelye proteini).Bu ürünleri veganlığa uygun olması için yaptıkları söylenebilir.Ancak bunu pazarlarken kullandıkları kas kütlesi artısı vaadi sıkıntılı.Bilindiği üzere bitkisel protein tam bir östrojen artırıcıdır.Östrojen hormonu ile bunu nasıl sağlıyolar acaba 🙂
Şimdi de karb kaynağına bakalım.İçerisinde maltodekstrin kullanılmış.Kendisi en kalitesiz, basit karbonhidrat olur.Dekstroz ve maltoz karışımıdır.Kan şekerini çok hızlı yükseltip buna bağlı olarak çok hızlı düşür.Yani insan bi palatinose kullanırdı.Kısaca karbonhidrat da sınıfta kalıyor.
İçerisinde belirtilen vitamin ve minareller de yanlış formlarda.Demir Sülfat, Çinko sülfat, Kalsiyum D-Pantotenat basitçe bunları önrek verebilirim.Vitaminlerin bazılarında form verilmediğinden yorum yapamıyorum.Ancak ürünün yapıtaşlarında kullanılan kalitesiz formlar düşünüldüğünde vitaminlerde de durum farklı olmayacaktır.
Kısaca benim yorumum ilk cümlemde olduğu gibidir.Yani influncer kazanç kapısı.
boş şeyler bunlar basmaya devam
Basss
yazıyı hiç okumadım recep abim ile bakışıyoruz
Hahaha
vücut geliştirmede işin içine biraz daha girince sadece testosteron olmadını anlıyorsun öströjen iğneleri kullanılır bazı dönemlerde iğneleri kullanmak yerine bunu tercih edebilirler
Daha önce dianabol gibi basit bir ilaç kullanmış biri olarak östrojenin vücut üzerindeki etkisini biliyorum.Ancak ben yukarıdaki ifadem de “kas kütlesi” artışı diyorum.Buna dikkatini çekerim.
onu görmemişim kanka kusura bakma o zaman bir s*ke yaramaz protein ihtiyacı karşılamak hariç
en fpsi doğal almak, kreatin dışında çoğu malzeme gereksiz birkaç istisna ve kişiden kişiye şekillenebilir ama bence böyle ürünler mantıklı değil
aslında spor zevkini arttırmak için prework kaliteli uykular için gerekli supplement veyahut bitki çayları bunlar güzel şeyler fakat bu şekil bir sosyal medya pazarlama ürünleri satan bahs şirketi tamamen para koparma peşinde