nolur bilen ,askere giden tecrübesi olan varsa cevap versin .ben 2 sene sonra askere gidicem .kime sorsam kas kaybı yaşarsın diyo .biraz araştırdım çok fazla kardiyo niteliğinde şeyler varmış. kosusuydu saatlerce ayakta dikilmesiydi bir de askerde verilen yemekler, yemeklerin miktarı senin gün sonunda harcadığım kalori kadar yani ne kilo alıyorsun ne veriyosun.buraya kadar tamam ama sporu nasıl yapıcaz yapsak bile fazladan yemek nasıl yicez. zaten metabolizmam hızlı şu an 85 kiloyum askerde zayiflarsam o kiloyu zor alırım tekrardan. bilen birileri cevaplasın?
Askerde affedersin ama seve seve kilo veriyorsun yaza denk geliyorsa daha da çok seve seve yemek de veriyorlar ama asgariye bağlı olarak değişir bu mevzu bazıları özel şirketler ile anlaşmalı onlar iyi oluyor üzerine de alacağın besin kantinden oluyor anca
ne kadar kilo veririm
Acemide sıkıntı bir bölgeye giderse 28 günde 10 kilo bile verebilirsin o gireceğin yere göre değişir ama Acemiden sonrası rahat
aç bırakmıyorlar orada kas kaybı yaşamazsın kas kaybı öyle kolay bir şey değil formun bozulur en fazla o da dönünce hızlı toparlarsın zaten takma kafana
dostum askeriye de kilo vermek zor ben alıp da geriye geldim toplam 2. 6 ay a da kaldm 1 sene yaptm 70 gidip 84 olarak geriye döndüm kas kaybı yaşamazsın en kötü akşam içtimasndan sonra şınav çekersin barfiks basarsın eğitimlerde mekik felan da oluyor duruma göre yani kolay kolay kilo vermezsin kas olarak da senin orada gittikten sonra oturtacagin düzen ve disiplin sayesinde kaybedeceğini sanmıyorum
cevap için teşekkürler
bu konuda bir fikrim yok maalesef 😀