Arkadaşlar herşeyi aşırı kafaya takan birisiyim bundan nasıl kurtulabilirim
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
biz zamanlar bende öyleydim. olayı kafanda bitirmen lazım beynine kafaya taktıkça zarar göreceğini öğretmen lazım ve mümkünse bir şeyi kafaya takacak kadar düşünecek vaktin olmasın hep bir şeyle ilgilen, spora git, oyun oyna herhangi bir şey yap
kafaya takmak sadece zarar verir her şey için elinden geleni doğru şekilde yapıp oluruna bırakmalısın başka türlü yaşanmaz
hayattan zevk almaya bak çıkan sorunlara amann banane yoluna girer gözü ile bak ama dozunu kaçırma tabi 😀
Knk sadece kendin olduğunun farkında ol sonrasını koy gitsin
Sorunla ilgili uzmana danışmanı tavsiye ederim. İşte cevabım:
Aşırı kafaya takma durumu, genellikle anksiyete ve stresle ilişkilendirilen bir zihinsel reaksiyondur. Bilimsel olarak bu durumdan kurtulmak için şu yöntemler önerilebilir:
Bilinçli farkındalık (Mindfulness) pratikleri
Bilişsel davranışçı terapi (BDT)
Stres yönetimi
Olumlu düşünce biçimleri
Hedef belirleme ve planlama
Sosyal destek
Egzersiz ve dinlenme
Unutmayın ki bu tür durumlar herkesin yaşayabileceği doğal tepkiler olabilir. Ancak eğer kafaya takma durumu günlük hayatınızı olumsuz etkiliyorsa ve kontrol edilemez bir hal almışsa, profesyonel yardım almak önemlidir. Bir psikolog veya terapist, size daha uygun ve kişiselleştirilmiş stratejiler sunabilir.
kulaklık tak suyunu al Pre-workout iç salona git ve ağırlık kaldır ve en güzel terapi olacaktır sana.
senden başka bir tane daha yok takma kafana bir şeyleri elbet Allah bir kapı açar içini ve aklını ferah tut kankam
knk şimdi forumda küfür yasak ama her sıkıntıda o meşhur 2 kelimeli şeyi söyle s.e.
doatum aynısı bende de vardı bunu yapsam nokur acaba gelişir miyim günde 50 tane makale vs vs vs bunun sonucunda gelişemiyesun ve ozaman salıyorsun işte ozaman gelişmeye başlıyorsun