arkadaslar antrenman gunlerim su sekilde bir problem olur mu:
pzt – itis kas grubu ve cilalik triceps
sali – sirt ve cilalik biceps
cars – kol gunu
pers- yine itis kas grubu ve cilalik triceps
cuma – sirt ve cilalik biceps
…
seklinde gidiyor nasil sizce arka arkaya ayni kas grubunu koymadim sadece kol gunu arka arkaya gelmis oldu bir problem yaratir mi gelisim acisindan
bence ppl yapabilirsin zaten seninkiyle çok farkı yok
ya benim asil merak ettigim bu sekilde arka arkaya yapsam kas gelisimi ve onarimi acisindan bir sorun olur mu
arka arkaya aynı kası yaparsan sıkıntı okur ama iyi ben e bacak da koyarsan güzel olur
hani itis gunune triceps de koydum sonra cekis gunune de biceps koydum hemen sonraki gun kol yapsam kas onarimina yeterli sureyi vermemis mi oluyorum kafasinda dusundum oyle bir problem yok dimi
bir de genetikten ve dahs once yaptigim spordsn dolayi bacak yapmiyorum bacaklar vucuduma gore buyuk o yuzden koymadim bacak
bacak testosteron arttırıyor ve büyütmek için değil parçalamak için yaparsın biçersin ve triceps kolun ayrı bölgeleri ve tamamen ters çalışırlar hızlı yenilendi için sıkıntı olmaz
hertürlü bacak çalış ağır girme ama çalış zaten dediğin gibi büyükse gelişimi ilk başta üst vücuda göre az olucak ve zamanla esitlenicek merak etmene gerek yok bacak çalış
aralara dinlenme günü koysan daha tatlı olur gibi
ya ists onu istemiyorum bende 😀 3 hafta boyunca soyle adam gibi toparlanma antrenmani yapmak istiyorum sakatlik sonrasi. ama sey yapicam: itis, cekis, kol, dinlenme
knk istersen
pzt – omuz sırt göğüs
salı – kol bilek karın
cars – omuz sırt göğüs
pers – kol bile karın
cuma – omuz sırt göğüs
cmrts – kol bilek karın
pazar – dinlenme
ppl yapıyosun ama bu pp olmuş araya bacak eklemezsen offday koyman gerekebilir sırt daha uzun sürede iyileşiyor diye biliyorum (bacak çalış)
Dinlenme günü koysan iyi olabilir