Efendiler ve ey millet! Esenlikler diliyorum. İhtiyacım olan “1794” kaloriyi temin edebilmek için internette arama yapmaya başladım. Yaptığım bu aramalar Türkiye şartlarına uygun olmamakla beraber zaman zaman saçma noktalara gelmekte. Yazan şahıslar muhtemelen ne yazdığını bilmiyor veyahut biz ya çok fakir yada çok cahiliz. Ben ise sizlerden bu mevzu hakkında yardım istiyorum. Bana “1794” kalorilik diyet ata bilecek, Türkiye şartlarına uygun diyet ata bilecek baylar ve bayanlar cevap verir ise çok müteşekkir olurum. Yorumlar da buluşalım efendiler. Tekrardan esenlikler diliyorum,iyi günler.
1794 az değil mi hocam
Sıhhiye bey,yaşım 13 ve boyum 160 ona göre hesapladım. Tabii diğer etkenler de var amma ben sana benim fikrimce etkili olan ikisini yazdım. Normal kalori ihtiyacımın 500 kalori aşşağısını almam gerekmekte idir. Bu tür çeşitli nedenler yüzünden bu kadar az bir kalori alacağım. Saygılar ve esenlikler Gülhane askeri tıp akademisinin kadim öğrencisi.
kanki bol bol protein salatalık başka yolu yok tr şartlarında protein sıkintı
Tuğgeneral, tüm salatalıkları yer isem evde 90’ların ekonomik,politik krizi çıkar. Sıkıntılı iş.
paşam salatalık çok pahalı değil git pazara 1 kilo al ye ev yemeğiylede yaparsın bu sporu yasin zaten fazla değil
çok iyi konuda kaç gram protein kaç gram karbonhidrat almalısın bu önemli total kaloriye bakarak beslenme düzeni oluşturamazsın
Bu değerlere göre istiyorum zaten, değersiz bir şekilde atan beyefendinin programını kâle almam. Her hal hesaplar yahu.
usta o niye o kadar az istersen güvendiğin bütçene uygun bir koça üye ol onla beraber programını ayarlasin
Yağ yakmak için, karın kası için normalden 500 kalori aşşağısını alıyorum teğmen. O nedenden ötürü o kadar az milli güvenlik kurulu genel sekreteri.
olm o nası yazış fotodaki dayısın sandım dkfjkdhdjdnd şaka maka neden 1794 kilomu Alcan kilomu vercen
Kime dayı diyor isin? Araştırma yap, dayı dediğin adam neler yapmış,nelere karşı durmuş ve üstünde neler oynanmış gör.
—
Hedefim yağ yakmak güzel kardeşim.
Kanka dalga geçmiyorum zaten.