Ursula Corbero Delgado

Ursula Corbero Delgado

   

Ursula Corbero Delgado Kimdir? Ursula Corbero Delgado Boyu Kaç? Ursula Corbero Delgado Kaç Kilogram? Ursula Corbero Delgado nereli? Ursula Corbero Delgado Vücut Ölçüleri Nedir? Ursula Corbero Delgado Kaç yaşında? Ursula Corbero Delgado Youtube? Ursula Corbero Delgado Instagram? Ursula Corbero Delgado TikTok? Ursula Corbero Delgado ’in hayatı. Ursula Corbero Delgado hakkında aklınıza gelebilecek bütün sorularınızın cevabı içeriğimizde sizleri bekliyor. Hemen okumaya başlayabilirsin.

İçindekiler
İlgini Çekebilir!  Lena Müller

Ursula Corbero Delgado Doğum Tarihi?

Ursula Corbero Delgado 11 Ağustos 1989 tarihinde doğmuştur.

Ursula Corbero Delgado Kaç Kilo?

Ursula Corbero Delgado 52 kilogram ağırlığındadır.

Ursula Corbero Delgado Boyu Kaç?

Ursula Corbero Delgado boyu 163 santimetredir.

Ursula Corbero Delgado Kaç Yaşında?

Ursula Corbero Delgado 34 yaşındadır.

Ursula Corbero Delgado Nerelidir?

Ursula Corbero Delgado İspanyalıdır.

Ursula Corbero Delgado Vücut Ölçüleri Nedir?

Ursula Corbero Delgado Vücut Ölçüsü 34-23-34 inç.

Ursula Corbero Delgado Instagram?

Ursula Corbero Delgado Instagram.

Ursula Corbero Delgado Biyografisi Ve Hayatı

Ursula Corberó Delgado (d. 11 Ağustos 1989; Sant Pere de Vilamajor, Barselona), İspanyol oyuncudur.

İlk olarak 2002 yılında yayınlanan Mirall trencat adlı televizyon dizisinde rol alan Corberó, 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Física o Química adlı gençlik dizisinde canlandırdığı Ruth Gómez karakteri ile tanınmıştır. 2015 yılında vizyona giren Cómo Sobrevivir a una Despedida adlı komedi filminde başrol oyuncusu olmuştur. 2017 İspanya yapımı La casa de papel dizisinin Netflix’te yayımlanmasıyla birlikte uluslararası şöhrete kavuşmuştur.

İlgini Çekebilir!  Amanda Seyfried

Corberó, La casa de papel dizisinde canlandırdığı Tokyo karakteriyle büyük bir başarı elde etmiş ve dünyanın en çok tanınan İspanyol oyuncularından biri olmuştur. Dizi, Netflix’in en popüler dizilerinden biri haline gelmiş ve Corberó, dizinin başarısıyla birlikte dünya çapında bir yıldız olmuştur.

Corberó, La casa de papel’in yanı sıra birçok film ve dizide rol almıştır. 2016 yılında vizyona giren El Niño adlı suç filminde rol alan Corberó, 2017 yılında vizyona giren The Commuter adlı gerilim filminde yer almıştır. 2019 yılında vizyona giren Wasp Network adlı gerilim filminde rol alan Corberó, 2020 yılında vizyona giren Wasp Network adlı gerilim filminde rol almıştır.

İlgini Çekebilir!  Gerardo Gabriel

Corberó, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya fenomenidir. Instagram’da 21 milyondan fazla takipçisi olan Corberó, sık sık fotoğraf ve videolarını takipçileriyle paylaşmaktadır.

Corberó, 2016 yılından beri Arjantinli oyuncu Chino Darín ile birliktedir.

Paylaş