sizce kim kazanır bence Kaan alır hadi başla
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Bilmem kardeş meyveyi soymadan içinden ne çıkcak bilemem
ya burada durum biraz daha farklı çünkü tuna cebeciden çok daha büyük ve güçlü o yüzden Kaan tunayı düşürmede yada vurmasa zorluk yaşayabilir tuna çok yavaş ama bir kere vurursa Kaana gerçekten ciddi hasar verebilir o yüzden ben tuna tarafındayım
kanki onu ikiside şakasına yazdı zaten tuna kavga etmek biri değil (babası dedi) olmaz ama olursa sentilus çok iyi yazmış meyveyi soymadan bilemezsin
Kaan kazgan alır tabi ki
brom eğer gerçekten kavga olursa bu ikili arasında kesinlikle Kaan Kazgan alır neden diye sorarsanız Tuna tavus uyurken gaz maskesi takıyor ağır yaşantısı var Kaan yumruk atarken 100 lük enerji harcıyorsa Tuna iki katını harcıyor o toparlana kadar Kaan içinden geçer birde Tuna boşa vurursa :)))
ben olsam üstüne yatardım kazanırdım
tuna zor nefes alıyor kaanla ikisi şakalaşıp prim kasıyor hiç birşey çıkmaz o konudan
tuna zor nefes alıyor kaanla ikisi şakalaşıp prim kasıyor hiç birşey çıkmaz o konudan
sokakta kimin kimi dövevegi belli olmaz sonuç değişkendir.ama kafeste kaan alabilir belki