Omuz çatısının geniş olması için omzun lateral başının uzunluğu mu önemli yoksa ön omzun başlangıç noktası mı
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
reis daha çok genetik ama büyümesi için lateral iyi ama aynı zamanda kanat ve trapez de önemli
lateral daha iyi bence
genetik ya hacim kazandıkça büyür ama darsa dardır ne yaparsan yap geniş durması zor
anladm da sorduğum soru biraz farklıydı, benimki mesela geniş duruyor sorun yok tişört giyince de geniş omuzlu gözüküyorum ama bel ile omuz oranım kötü ön omzun belimin dışında başlamıyor belimin kemiklerin içinde gibi yani
V shape istiyorsun sen kanka onun için kanat ve yan omuz çalışmalısın
şöyle aslında kanatlarım zaten var hatta omzumdan daha baskın duruyor yan omuz doğru olabilir büyüyünce daha iyi olabilir de . işte bahsettiğim şey aslında şu hani bel var ya bel bi yuvarlaksa ön kısmı göğüs tarafı arkası sırt ve yanlarda da beli saran iki kemik var ya o kemiğin ön omuzdan daha büyük olması, ya knk tarif edemiyorum görsel olmadan dur ben çizip post atıyım bunu hesabıma girince görürsün 2 tane atarım aradaki farkı anlatmak için