beyler acil yanıt verin 600mg caffeine alsam kalp krizi gecirir miyim hayatimin en iyi sırt idmanını atmak istiyom
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Aga bu kadar yüksek miktarlara çıkma. Sadece kalp krizi değil başka sağlık sorunları da yaşayabilirsin yüksek miktarlar sonucu
zyzz i görüp gelirsin belki de gelemezsin 🤨
ŞJSJWMRMGKFKSNWMGLFNWMLDMF
yok be ölmem bence
dostum 70 kg bir insan max 400mg kafein alabilir ona göre hesapla sende
cok fazla dostum 400 yeterli
çok fazla knkm dikkat et
Her şeyin fazlası zarar hocam
dostum tabiki risk var en fazla 300mg tüketmek lazım ki bu bile çok riskli
bir kere 400 almıştım birşey olmamıştı
bir şey olmadı diye ileride bir şey olmayacağını bilemezsin o kadar fazla kafein tüketmek çok tehlikeli çünkü beyni direk uyaran bir maddedir kafein
tamamdir sağol
rica ederim dostum iyi antrenmanlar
kafeinin fazlası daha fazla etki etmez devletin pre workoutlarda bile 200 mg sınır koymasının bir sebebi vardır diye düşünmek lazım
böyle fanteziler aramayın zararı daha fazla olur
eyvah
yani 200 le aynı enerjiyi alırsın ve ayrıca yanında alkol almassan riskli bi durum değil olm iyi misiniz 1 gr aldığım günde oldu benim 10gr risk barındırıyor
1gr çok riskli degilmi la 10gr ne direkt öldürür herhalde
10gr direk öldürür 1 gr bile çok riskli
almanda sıkıntı yok ama inan 400 le 600 arasında ki fakrı hissetmezsin ben 800 lere çıktım hissiz şekilde
kanka kafein bende öyle aman aman bi etki yaratmıyır 420/630 Gr kafein falan alsam bile farkını hissetmiyorum 🙂