İnci Gürün (INJIVERSE)

İnci Gürün (INJIVERSE)

   

İnci Gürün (INJIVERSE) Kimdir? İnci Gürün (INJIVERSE) Boyu Kaç? İnci Gürün (INJIVERSE) Kaç Kilogram? İnci Gürün (INJIVERSE) nereli? İnci Gürün (INJIVERSE) Vücut Ölçüleri Nedir? İnci Gürün (INJIVERSE) Kaç yaşında? İnci Gürün (INJIVERSE) Youtube? İnci Gürün (INJIVERSE) Instagram? İnci Gürün (INJIVERSE) TikTok? İnci Gürün (INJIVERSE) ’in hayatı. İnci Gürün (INJIVERSE) hakkında aklınıza gelebilecek bütün sorularınızın cevabı içeriğimizde sizleri bekliyor. Hemen okumaya başlayabilirsin.

İçindekiler
İlgini Çekebilir!  Georgia Ellenwood

İnci Gürün (INJIVERSE) Doğum Tarihi?

İnci Gürün (INJIVERSE) 3 Ocak 2000 tarihinde doğmuştur.

İnci Gürün (INJIVERSE) Kaç Kilo?

İnci Gürün (INJIVERSE) 53 kilogram ağırlığındadır.

İnci Gürün (INJIVERSE) Boyu Kaç?

İnci Gürün (INJIVERSE) boyu 170 santimetredir.

İnci Gürün (INJIVERSE) Kaç Yaşında?

İnci Gürün (INJIVERSE) 23 yaşındadır.

İnci Gürün (INJIVERSE) Nerelidir?

İnci Gürün (INJIVERSE) İstanbulludır.

İnci Gürün (INJIVERSE) Vücut Ölçüleri Nedir?

İnci Gürün (INJIVERSE) Vücut Ölçüsü bilinmemektedir.

İnci Gürün (INJIVERSE) Instagram?

İnci Gürün (INJIVERSE) Instagram.

İnci Gürün (INJIVERSE) Biyografisi Ve Hayatı

INJIverse, İnci Gürün adıyla bilinen, İstanbul doğumlu bir müzisyen ve şarkıcıdır. 3 Ocak 2000 doğumlu olan İnci, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na kaydolarak müzik teorisi ve klasik piyano eğitimi almaya başladı.

İlgini Çekebilir!  Renata Valliulina

Lise yıllarında katıldığı bir müzik yarışmasında Amy Winehouse’un “Valerie” şarkısını seslendirerek dikkatleri üzerine çeken İnci, bu yarışmada birincilik elde etti. Bu başarının ardından, sosyal medya platformlarında da büyük bir takipçi kitlesine ulaştı.

INJIverse, 2022 yılında yayınladığı “Bellydancing” şarkısıyla büyük bir başarı elde etti. Bu şarkı, kısa sürede Türkiye’de ve dünyada en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. Şarkı, aynı zamanda TikTok’ta da büyük bir trend oldu.

INJIverse, müzik tarzını “jazz, pop, dance” olarak tanımlıyor. Şarkılarında, farklı kültürlerden ve müzik türlerinden esinleniyor.

INJIverse, müzik kariyerine hızla devam ediyor. Yeni şarkıları ve performanslarıyla, Türk müzik dünyasında önemli bir yere sahip olmaya aday.

Paylaş