FKA twigs Tahliah Debrett Barnett 1

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett)

   

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Kimdir? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Boyu Kaç? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Kaç Kilogram? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) nereli? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Vücut Ölçüleri Nedir? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Kaç yaşında? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Youtube? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Instagram? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) TikTok? FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) ’in hayatı. FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) hakkında aklınıza gelebilecek bütün sorularınızın cevabı içeriğimizde sizleri bekliyor. Hemen okumaya başlayabilirsin.

İçindekiler
İlgini Çekebilir!  İsis Valverde

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Doğum Tarihi?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) 25 Mayıs 1995 tarihinde doğmuştur.

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Kaç Kilo?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) 55 kilogram ağırlığındadır.

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Boyu Kaç?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) boyu 170 santimetredir.

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Kaç Yaşında?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) 28 yaşındadır.

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Nerelidir?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Amerikalıdır.

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Vücut Ölçüleri Nedir?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Vücut Ölçüsü 34-27-36 inç.

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Instagram?

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Instagram.

İlgini Çekebilir!  Nick Walker

FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) Biyografisi Ve Hayatı

FKA twigs, gerçek adı Tahliah Debrett Barnett, 16 Ocak 1988 tarihinde Cheltenham, Gloucestershire, İngiltere’de doğmuş İngiliz şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve müzik yapımcısıdır.

Twigs, 2012 yılında müzik kariyerine başladı. İlk single’ı “Pendulum” 2012 yılında yayınlandı. İlk EP’si “EP1” 2012 yılında yayınlandı. İlk albümü “LP1” 2014 yılında yayınlandı. Albüm, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve İngiltere Albümler Listesi’nde 2 numaraya ulaştı.

Twigs, ikinci albümü “Magdalene” 2019 yılında yayınlandı. Albüm, eleştirmenlerden daha da olumlu eleştiriler aldı ve İngiltere Albümler Listesi’nde 1 numaraya ulaştı.

Twigs, müzik kariyerinin yanı sıra moda ve sanat dünyasında da aktiftir. 2013 yılında Burberry’nin reklam yüzü oldu. 2014 yılında Alexander McQueen’in defilesinde yer aldı. 2015 yılında Kanye West’in “Yeezus” albümü için “Only One” ve “Wolves” şarkılarında yer aldı.

İlgini Çekebilir!  Scott Adkins (Yuri Boyka)

Twigs, Grammy Ödülleri, Brit Ödülleri ve MTV Video Müzik Ödülleri gibi birçok ödüle aday gösterildi. 2015 yılında Brit Ödülleri’nde “En İyi Yeni Sanatçı” ödülünü kazandı.

Twigs, kendi tarzı olan ve birçok farklı müzik türünden etkilenen bir müzik yapıyor. Müzik tarzı, R&B, trip hop, elektronik dans müziği ve soul gibi türleri içeriyor. Twigs’in müziği, duygusal, güçlü ve dans edilebilir olarak tanımlanıyor.

Twigs, İngiltere’nin en yeni ve en heyecan verici müzik yeteneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Müzik kariyerinde daha büyük başarılara imza atacağına inancımız tamdır.

Paylaş