1. teşekkürler sırama ekledim ozaman zaten şuan multivitamini var grizzonedan sonra torq deniyicem

teşekkürler sırama ekledim ozaman zaten şuan multivitamini var grizzonedan sonra torq deniyicem

See less
  2. kim ne derse desin kişisel görüş felan değil bu oran orantıya bele bak çok ince çok iyi felan diyen adamda göz yoktur

kim ne derse desin kişisel görüş felan değil bu oran orantıya bele bak çok ince çok iyi felan diyen adamda göz yoktur

See less
  3. torq güvenilirmi baya kötü yorumu var özellikle vitaminleri için

torq güvenilirmi baya kötü yorumu var özellikle vitaminleri için

See less
  4. This answer was edited.

weider,hardline,bigjoy,protein ocean kullandım creatin,eaa,protein tozu vs gayet memnunum ama sevmeyen çok ondan sonra kingsize ben sevmem ama hiq var swiss yeni sipariş verdim deneyeceğim ama güvenilir duruyo supplementler.com kendi ürünleri var grizzone denemedim ama yorumları iyi ve bana göre samRead more

weider,hardline,bigjoy,protein ocean kullandım creatin,eaa,protein tozu vs gayet memnunum ama sevmeyen çok ondan sonra kingsize ben sevmem ama hiq var swiss yeni sipariş verdim deneyeceğim ama güvenilir duruyo supplementler.com kendi ürünleri var grizzone denemedim ama yorumları iyi ve bana göre samimi olan bir marka 2 ay sonra grizzone alıcam

See less
  5. sakın lezita alma gerçekten son çare değilse alma tavuk ayağı çıkmıştı bana tadı zaten garip tavuk parçaları kesinlikle göğüs değil onum yerine hindi füme vs deneyebilirsin tabi bi süredir almıyorum fiyatı hakkında bilgim yok

sakın lezita alma gerçekten son çare değilse alma tavuk ayağı çıkmıştı bana tadı zaten garip tavuk parçaları kesinlikle göğüs değil onum yerine hindi füme vs deneyebilirsin tabi bi süredir almıyorum fiyatı hakkında bilgim yok

See less
  6. değişmissindir ama genelde ödem atınca değişen tek şey tartı olur değişim için yağ yakıp kas sıklaştırman lazım

değişmissindir ama genelde ödem atınca değişen tek şey tartı olur değişim için yağ yakıp kas sıklaştırman lazım

See less
  7. hissiyat kesinlikle olması gereken şey gerek tatmin gerek çalıştığın bölgeyi doğru yaptığının göstergesi olarak ama formu düzgün yaptıktan sonra kas gelişimi için sadece ağır kaldırmaya gerek var orası doğru hissiyat gelişim faktörü değil

hissiyat kesinlikle olması gereken şey gerek tatmin gerek çalıştığın bölgeyi doğru yaptığının göstergesi olarak ama formu düzgün yaptıktan sonra kas gelişimi için sadece ağır kaldırmaya gerek var orası doğru hissiyat gelişim faktörü değil

See less
  8. bir kasın oluşması ve hissetmek için süreye ihtiyacın var o bölgenin çalıştığını özellikle hissetmiyorum dersen hedef bölgeni kullanmayı dene belki onu yapmıyosundur mesela dumbbell press yaparken tüm odağını koluna veriyo olabilirsin göğsünle itmekten çok kolunu düşünürsen öyle olur bu tüm hareketlRead more

bir kasın oluşması ve hissetmek için süreye ihtiyacın var o bölgenin çalıştığını özellikle hissetmiyorum dersen hedef bölgeni kullanmayı dene belki onu yapmıyosundur mesela dumbbell press yaparken tüm odağını koluna veriyo olabilirsin göğsünle itmekten çok kolunu düşünürsen öyle olur bu tüm hareketler için geçerli

See less