1. 125 ten 83 e düştüm ve sarkmadan iz yok boşuna kafanı yorma sarkarmı diye zaten kilolu değilsin 77kg sen zaten 70 düşsen zargana oluyon kg düşmeden sıkılaşmaya git bence sonra bakarsın duruma

125 ten 83 e düştüm ve sarkmadan iz yok boşuna kafanı yorma sarkarmı diye zaten kilolu değilsin 77kg sen zaten 70 düşsen zargana oluyon kg düşmeden sıkılaşmaya git bence sonra bakarsın duruma

See less
  2. susadığında içmen dahs doğru ama kesin bilgi istiyorsan kg×0.033

susadığında içmen dahs doğru ama kesin bilgi istiyorsan kg×0.033

See less
  3. herkese göre kişisel ben bench press sevmiyorum hep dumbbell yapıyorum ve çok iyi geliyo bana sende bunu bul ona göre ekle

herkese göre kişisel ben bench press sevmiyorum hep dumbbell yapıyorum ve çok iyi geliyo bana sende bunu bul ona göre ekle

See less
  4. sen nası sn de heryerdesin ya kral hep seni görüyorum zaten az kişi aktif ama sen heryerdesin

sen nası sn de heryerdesin ya kral hep seni görüyorum zaten az kişi aktif ama sen heryerdesin

See less
  5. alakası yok tukenise gitmene bile gerek yok aslında tükenis ile tükenişe 3 tekrar kala arasında fark yok zaten sporu bi süre yaptıktan sonra ağrı min olur çok ağır girmediğini sürece olmaz dert etme tukenişe git sonrasını düşünme

alakası yok tukenise gitmene bile gerek yok aslında tükenis ile tükenişe 3 tekrar kala arasında fark yok zaten sporu bi süre yaptıktan sonra ağrı min olur çok ağır girmediğini sürece olmaz dert etme tukenişe git sonrasını düşünme

See less