1. çok fazla var instadada baya bu sporun influencer sayısı arttı her gördüğüm onlie coaching yazıyo biosuna

çok fazla var instadada baya bu sporun influencer sayısı arttı her gördüğüm onlie coaching yazıyo biosuna

See less
  2. hocam 2kg protein tozu 450tl bpn de rekk altında oda bu fiyata güven olurmu

hocam 2kg protein tozu 450tl bpn de rekk altında oda bu fiyata güven olurmu

See less
  3. markayı ilk defa duyuyorum bilinmeyen marka alma ucuz arıyosan en azından grizzone bak büyük ihtimal o markadan iyidir

markayı ilk defa duyuyorum bilinmeyen marka alma ucuz arıyosan en azından grizzone bak büyük ihtimal o markadan iyidir

See less
  4. knk yuttuysan hemen ödem atma diyeti yapman lazım bak formun bozulmasın daha pro card alcan

knk yuttuysan hemen ödem atma diyeti yapman lazım bak formun bozulmasın daha pro card alcan

See less
  5. büyüdüğünü görüyorsan yağ atıp kas eklemişsin çok düşünmeye gerek yok tartı müsabakaya çıkıyorsan önemli çıkmadığına göre sadece görünüşüne göre ilerle

büyüdüğünü görüyorsan yağ atıp kas eklemişsin çok düşünmeye gerek yok tartı müsabakaya çıkıyorsan önemli çıkmadığına göre sadece görünüşüne göre ilerle

See less
  6. This answer was edited.

benimki komik evde her zamanki gibi otururken göbeğime baktım versem iyi olur dedim spora başladım

benimki komik evde her zamanki gibi otururken göbeğime baktım versem iyi olur dedim spora başladım

See less
  7. l-carnitin eksikliği olan kişiler eksik değilse gerek yok

l-carnitin eksikliği olan kişiler eksik değilse gerek yok

See less
  8. tavsiye edilmemesinin sebebi şeker değil arkasında zaten 0 şeker olduğu yazıyor tatlandırıcıların kanser riskinden dolayı öyle söyleniyor ama evrim ağacının videosunu izleyebilirsin üşeniyorum dersen yazıyorum günde 4 lt den fazla içmediğin sürece sıkıntı yok

tavsiye edilmemesinin sebebi şeker değil arkasında zaten 0 şeker olduğu yazıyor tatlandırıcıların kanser riskinden dolayı öyle söyleniyor ama evrim ağacının videosunu izleyebilirsin üşeniyorum dersen yazıyorum günde 4 lt den fazla içmediğin sürece sıkıntı yok

See less
  9. knk ironiyi anlamadinmi cidden neyse sarkmaz senin derin hiç düşünme bile

knk ironiyi anlamadinmi cidden neyse sarkmaz senin derin hiç düşünme bile

See less