büyüdüğünü görüyorsan yağ atıp kas eklemişsin çok düşünmeye gerek yok tartı müsabakaya çıkıyorsan önemli çıkmadığına göre sadece görünüşüne göre ilerle
büyüdüğünü görüyorsan yağ atıp kas eklemişsin çok düşünmeye gerek yok tartı müsabakaya çıkıyorsan önemli çıkmadığına göre sadece görünüşüne göre ilerle
tavsiye edilmemesinin sebebi şeker değil arkasında zaten 0 şeker olduğu yazıyor tatlandırıcıların kanser riskinden dolayı öyle söyleniyor ama evrim ağacının videosunu izleyebilirsin üşeniyorum dersen yazıyorum günde 4 lt den fazla içmediğin sürece sıkıntı yok
tavsiye edilmemesinin sebebi şeker değil arkasında zaten 0 şeker olduğu yazıyor tatlandırıcıların kanser riskinden dolayı öyle söyleniyor ama evrim ağacının videosunu izleyebilirsin üşeniyorum dersen yazıyorum günde 4 lt den fazla içmediğin sürece sıkıntı yok
Önüne gelenin uzaktan koçluk vermesi.
çok fazla var instadada baya bu sporun influencer sayısı arttı her gördüğüm onlie coaching yazıyo biosuna
çok fazla var instadada baya bu sporun influencer sayısı arttı her gördüğüm onlie coaching yazıyo biosuna
See lessbilgi alabilirmiyim
hocam 2kg protein tozu 450tl bpn de rekk altında oda bu fiyata güven olurmu
hocam 2kg protein tozu 450tl bpn de rekk altında oda bu fiyata güven olurmu
See lessbilgi alabilirmiyim
markayı ilk defa duyuyorum bilinmeyen marka alma ucuz arıyosan en azından grizzone bak büyük ihtimal o markadan iyidir
markayı ilk defa duyuyorum bilinmeyen marka alma ucuz arıyosan en azından grizzone bak büyük ihtimal o markadan iyidir
See lessDenizde tuzlu su tuyma
knk yuttuysan hemen ödem atma diyeti yapman lazım bak formun bozulmasın daha pro card alcan
knk yuttuysan hemen ödem atma diyeti yapman lazım bak formun bozulmasın daha pro card alcan
See lesskilo alamıyorum :(
See lessspora tekrar başlamalımıyım
knk maddiyat el veriyorsa beslenme ve salona mutlaka git
knk maddiyat el veriyorsa beslenme ve salona mutlaka git
See lessGyme başlama sebebiniz neydi
benimki komik evde her zamanki gibi otururken göbeğime baktım versem iyi olur dedim spora başladım
benimki komik evde her zamanki gibi otururken göbeğime baktım versem iyi olur dedim spora başladım
See lessl carnitin
l-carnitin eksikliği olan kişiler eksik değilse gerek yok
l-carnitin eksikliği olan kişiler eksik değilse gerek yok
See lesskola zero icilirmi
See lesssarkan deri
knk ironiyi anlamadinmi cidden neyse sarkmaz senin derin hiç düşünme bile
knk ironiyi anlamadinmi cidden neyse sarkmaz senin derin hiç düşünme bile
See less