1. senin kafanmı güzel kankam yada akli probleminmi var normalde böyle tavır takınmam ama sen gitmiş bildiğin %50 şeker olan birseyi gelip buraya şeker tüketiyorum çikolata tüketiyorum diyosun kakao desen neyse protein ve yararlı yag içeriği olarak iyi neyse sorun olur knk evet

senin kafanmı güzel kankam yada akli probleminmi var normalde böyle tavır takınmam ama sen gitmiş bildiğin %50 şeker olan birseyi gelip buraya şeker tüketiyorum çikolata tüketiyorum diyosun kakao desen neyse protein ve yararlı yag içeriği olarak iyi neyse sorun olur knk evet

See less
  2. yarar tabi vitamin önemli sadece kaliteli markalardan almaya calıs okadar yani gidip rastgele rafta duran ürünü alma çimento çıkar felan

yarar tabi vitamin önemli sadece kaliteli markalardan almaya calıs okadar yani gidip rastgele rafta duran ürünü alma çimento çıkar felan

See less
  3. valla onu görmedim terörist form yapıyolar bizim orda geçen biri pec fly kırıcaktı vura vura yeminle bazıları sıkıntılı

valla onu görmedim terörist form yapıyolar bizim orda geçen biri pec fly kırıcaktı vura vura yeminle bazıları sıkıntılı

See less
  4. garip anım yok ama hocaya okadar fazla form bilgi cart curt sordumki adam artık beni gördüğünde ya siktir lan diyo yada birsey sorabilirmiyim diyo gelip

garip anım yok ama hocaya okadar fazla form bilgi cart curt sordumki adam artık beni gördüğünde ya siktir lan diyo yada birsey sorabilirmiyim diyo gelip

See less
  5. gayet normal ağırlıklar 2. ay için arttığı sürece sıkıntı yok artmazsada dert etme benim 3 hafta felan geriye gitti sonra 3 gün off verdim devam ettim düzeldi fazla yuklenmekten olmuş galiba bu duruma düşmemeye çalış akıllı çalış

gayet normal ağırlıklar 2. ay için arttığı sürece sıkıntı yok artmazsada dert etme benim 3 hafta felan geriye gitti sonra 3 gün off verdim devam ettim düzeldi fazla yuklenmekten olmuş galiba bu duruma düşmemeye çalış akıllı çalış

See less
  6. gayet iyi benim programıma benziyo sadece hareketler farklı ve daha fazla çeşit var ????

gayet iyi benim programıma benziyo sadece hareketler farklı ve daha fazla çeşit var ????

See less
  7. büyük ihtimal fark etmez ama 15 ten sonra kullansan daha iyi yapan firmaların bir bildiği vardır 15 yazdıklarına göre zaten pek bi etkisi yok onun yerine beslensen daha mantıklı

büyük ihtimal fark etmez ama 15 ten sonra kullansan daha iyi yapan firmaların bir bildiği vardır 15 yazdıklarına göre zaten pek bi etkisi yok onun yerine beslensen daha mantıklı

See less
  8. yani içeriği ve fiyatı orantılı diyosun anladım içeriğine bakmamıştım

yani içeriği ve fiyatı orantılı diyosun anladım içeriğine bakmamıştım

See less