1. benim anladığım su sitelerin verdiği antrenmansız kalori den çok antrenmanlı verdiği kalori den az almak istiyosun ama gerek yok direkt gir fityemek yada ağırsaglam sitesine hesapla yağ yakmak için olanı

benim anladığım su sitelerin verdiği antrenmansız kalori den çok antrenmanlı verdiği kalori den az almak istiyosun ama gerek yok direkt gir fityemek yada ağırsaglam sitesine hesapla yağ yakmak için olanı

See less
  2. knk ben nefes alıp verme stili olarak bahsediyorum yazdığımı doğru okursan sevinirim ciğerin gelişimi ile ne alakasi var

knk ben nefes alıp verme stili olarak bahsediyorum yazdığımı doğru okursan sevinirim ciğerin gelişimi ile ne alakasi var

See less
  3. harbi knk deli oldum okurken bide şeker tüketmiyorum çikolata yiyorum yazmış kafayi yersin sanarsın kakao tozu dikiyo

harbi knk deli oldum okurken bide şeker tüketmiyorum çikolata yiyorum yazmış kafayi yersin sanarsın kakao tozu dikiyo

See less
  4. dediğin gibi antrenman öncesi kardiyo enerji düşürür bacak günü mesela bisiklette 5-10dk kimseye zararı olmaz hatta faydasını görürsün sadece bacak içinde değil kan akışını hızlandırmak vücut ısısını arttırmak için normal antrenmandan önce 5dk tempolu yürüyebilirsin

dediğin gibi antrenman öncesi kardiyo enerji düşürür bacak günü mesela bisiklette 5-10dk kimseye zararı olmaz hatta faydasını görürsün sadece bacak içinde değil kan akışını hızlandırmak vücut ısısını arttırmak için normal antrenmandan önce 5dk tempolu yürüyebilirsin

See less
  5. knk şekeri salınca yağlar gitse zaten oho kim niye diyet yapsın

knk şekeri salınca yağlar gitse zaten oho kim niye diyet yapsın

See less
  6. onu anca sete girince anlarsın ben öyle anlıyorum başka yöntem varsa bilmiyorum

onu anca sete girince anlarsın ben öyle anlıyorum başka yöntem varsa bilmiyorum

See less
  7. kqakajeksksbs allahım ya o videoyu izledim bi kere arkadaşını görürsen bunu söyle yanlış bilgi o boş yapmış sana derini tutup anlayabilirsin ödem sıvı su yani yumuşak ve pürüzsüz olur yağ ise parçalı olur cimcirerek anlamaya çalış yazarak bukadar anlatılıyo tavsiyem bileğinden bakman

kqakajeksksbs allahım ya o videoyu izledim bi kere arkadaşını görürsen bunu söyle yanlış bilgi o boş yapmış sana derini tutup anlayabilirsin ödem sıvı su yani yumuşak ve pürüzsüz olur yağ ise parçalı olur cimcirerek anlamaya çalış yazarak bukadar anlatılıyo tavsiyem bileğinden bakman

See less
  8. göğüs hareketini bilmem ama kendine el alman tavsiyemdir , alta doğru eğimli olucak şekilde bench dummbbel press yapabilirsin cable cross over da güzel yapmadım ama yapanlar memnun

göğüs hareketini bilmem ama kendine el alman tavsiyemdir , alta doğru eğimli olucak şekilde bench dummbbel press yapabilirsin cable cross over da güzel yapmadım ama yapanlar memnun

See less
  9. knk ağır giriyosundur bak ağırsaglam demişti galiba ilk setin 12. tekrarında zor çıkıyorsa yani diğerleri kolay olucak sadece 12 zorlu olucak o ağırlık senin için doğrudur

knk ağır giriyosundur bak ağırsaglam demişti galiba ilk setin 12. tekrarında zor çıkıyorsa yani diğerleri kolay olucak sadece 12 zorlu olucak o ağırlık senin için doğrudur

See less
  10. her dönemde yapmak önemli süresi ve değerleri değişir okadar zaten diyelım 3 ay dirty yaptın kardiyo olmadan definisyona girdiğinde aşırı zorlanırsın kondisyon olarak

her dönemde yapmak önemli süresi ve değerleri değişir okadar zaten diyelım 3 ay dirty yaptın kardiyo olmadan definisyona girdiğinde aşırı zorlanırsın kondisyon olarak

See less