1. akahsksjs knk valla çok güldüm ama doğru malesef

akahsksjs knk valla çok güldüm ama doğru malesef

See less
  2. biraz sorunlu bir tip gibi gözüküyor şuana kadar çok boş olayı oldu

biraz sorunlu bir tip gibi gözüküyor şuana kadar çok boş olayı oldu

See less
  3. adamlar dediğini yapar odak sorunun varsa deneyebilirsin sonuçta altın parasi değil

adamlar dediğini yapar odak sorunun varsa deneyebilirsin sonuçta altın parasi değil

See less
  4. knk bigjoy kullandım memnundum deneyebilirsin sadece çikolata yoğurtla yenince tadı kötü oluyo harici iyi sayılır şuanda swiss kullanıyorum kalitesine bisey diyemem ama aroması çok kötü bisküvi aldım pişmanım

knk bigjoy kullandım memnundum deneyebilirsin sadece çikolata yoğurtla yenince tadı kötü oluyo harici iyi sayılır şuanda swiss kullanıyorum kalitesine bisey diyemem ama aroması çok kötü bisküvi aldım pişmanım

See less
  5. her ikiside geçtiğin ağırlıkla ağır antrenman yababilecek duruma gelince ağırlık arttır

her ikiside geçtiğin ağırlıkla ağır antrenman yababilecek duruma gelince ağırlık arttır

See less
  6. ağrıması hasar verdiğin ablamına gelir ama ağrı gelişim anlamına gelmez fazla zorlarsan ters teper ertesi gün sanki hafif pumpliymis gib olan hasar hissi daha iyi

ağrıması hasar verdiğin ablamına gelir ama ağrı gelişim anlamına gelmez fazla zorlarsan ters teper ertesi gün sanki hafif pumpliymis gib olan hasar hissi daha iyi

See less
  7. bende pek sevmedim ama başlangıç programı daha 2 hafta olmuş o yüzden ideal bence en azından 3 ay yapsın

bende pek sevmedim ama başlangıç programı daha 2 hafta olmuş o yüzden ideal bence en azından 3 ay yapsın

See less