knk bigjoy kullandım memnundum deneyebilirsin sadece çikolata yoğurtla yenince tadı kötü oluyo harici iyi sayılır şuanda swiss kullanıyorum kalitesine bisey diyemem ama aroması çok kötü bisküvi aldım pişmanım
knk bigjoy kullandım memnundum deneyebilirsin sadece çikolata yoğurtla yenince tadı kötü oluyo harici iyi sayılır şuanda swiss kullanıyorum kalitesine bisey diyemem ama aroması çok kötü bisküvi aldım pişmanım
ağrıması hasar verdiğin ablamına gelir ama ağrı gelişim anlamına gelmez fazla zorlarsan ters teper ertesi gün sanki hafif pumpliymis gib olan hasar hissi daha iyi
ağrıması hasar verdiğin ablamına gelir ama ağrı gelişim anlamına gelmez fazla zorlarsan ters teper ertesi gün sanki hafif pumpliymis gib olan hasar hissi daha iyi
diyet bozma
ege fitness gibi yap yaz yt çıkar
ege fitness gibi yap yaz yt çıkar
See lessTürk aile yapısı
akahsksjs knk valla çok güldüm ama doğru malesef
akahsksjs knk valla çok güldüm ama doğru malesef
See lessGöktuğ alaf ve Güray aydın
biraz sorunlu bir tip gibi gözüküyor şuana kadar çok boş olayı oldu
biraz sorunlu bir tip gibi gözüküyor şuana kadar çok boş olayı oldu
See lessproteinocean ultra brain
adamlar dediğini yapar odak sorunun varsa deneyebilirsin sonuçta altın parasi değil
adamlar dediğini yapar odak sorunun varsa deneyebilirsin sonuçta altın parasi değil
See lessBeyler whey alıcam marka tavsiyeleri gelsin
See lessSizce Hangisi ?
her ikiside geçtiğin ağırlıkla ağır antrenman yababilecek duruma gelince ağırlık arttır
her ikiside geçtiğin ağırlıkla ağır antrenman yababilecek duruma gelince ağırlık arttır
See lessacil cevap kreatin ????
psikolojik knk okadar etkili bisey değil
psikolojik knk okadar etkili bisey değil
See lessKas Ağrısı
See lessSpor Programım Nasıl
bende pek sevmedim ama başlangıç programı daha 2 hafta olmuş o yüzden ideal bence en azından 3 ay yapsın
bende pek sevmedim ama başlangıç programı daha 2 hafta olmuş o yüzden ideal bence en azından 3 ay yapsın
See lesskardiyoda nefes alıp verme
eyv
eyv
See less