1. hardline kullanıyorum 3. alısım işe yaradığını hissettiriyor özellikle kramp ve uyku sorunun varsa

hardline kullanıyorum 3. alısım işe yaradığını hissettiriyor özellikle kramp ve uyku sorunun varsa

See less
  2. birsey fark etmez zaten temeli farklı bölgeleri çalışmak üzerine kurulu farklı bölgeleri yaptığın için hangisini önce yaptığın fark etmez

birsey fark etmez zaten temeli farklı bölgeleri çalışmak üzerine kurulu farklı bölgeleri yaptığın için hangisini önce yaptığın fark etmez

See less
  3. This answer was edited.

kendi hazım sürene gore benim 1.30 saat senin 2 olabilir değişir ama spordan 1-2 saat önce olması lazım özellikle lif ve karbonhidratl ağırlıklı yap spor öncesi öğünü atp depoları dolu değilse çok halsiz kalırsın ama antrenmandan sonra özellikle proteinli birseyler yersen iyi olur eve gidip ton balıRead more

kendi hazım sürene gore benim 1.30 saat senin 2 olabilir değişir ama spordan 1-2 saat önce olması lazım özellikle lif ve karbonhidratl ağırlıklı yap spor öncesi öğünü atp depoları dolu değilse çok halsiz kalırsın ama antrenmandan sonra özellikle proteinli birseyler yersen iyi olur eve gidip ton balıklı salata vs yiyebilirsin yani yada tavuk vb vb fark etmez

See less
  4. makine bozuk malesef yoksa programda o vardı mecburiyetten değişti

makine bozuk malesef yoksa programda o vardı mecburiyetten değişti

See less
  5. face pull eklemicem büyük ihtimal üst ve alt bilek farklı olsun diye ekledim hareketi 1 2 hafta deniyicem ona göre çıkarırım

face pull eklemicem büyük ihtimal üst ve alt bilek farklı olsun diye ekledim hareketi 1 2 hafta deniyicem ona göre çıkarırım

See less
  6. antrenman yapmayınca oluyo ama bir süre geçince birsey olmadığını fark edip alışıyorsun göm

antrenman yapmayınca oluyo ama bir süre geçince birsey olmadığını fark edip alışıyorsun göm

See less
  7. seated bent over lateral yapıcam push day de reverse pec yerine

seated bent over lateral yapıcam push day de reverse pec yerine

See less