1. yemene dikkat ettikten sonra 1 haftada felan toplarsın sadece spora dönmeye mental olarak hazır ol eğer isteyerek gitmezsen performans düşüşü oluyo psikolojik olarak

yemene dikkat ettikten sonra 1 haftada felan toplarsın sadece spora dönmeye mental olarak hazır ol eğer isteyerek gitmezsen performans düşüşü oluyo psikolojik olarak

See less
  2. dediğin gibi inşallah güzel çıkar bakalım nöbet tutuyom gelsin diye

dediğin gibi inşallah güzel çıkar bakalım nöbet tutuyom gelsin diye

See less
  3. bakacağım bigjoy kullandım 2.3kg lık şahsen bence aroması çok kötü bidaha alırsam ilerleyen zamanda çilekli vs denerim kalite olarak bigjoy yani denicem birsey yok diyetisyene gidiyodum ozamanlar makroyu bigjoyla tamamladım ve kas kaybı olmadı yani onay aldı benden

bakacağım bigjoy kullandım 2.3kg lık şahsen bence aroması çok kötü bidaha alırsam ilerleyen zamanda çilekli vs denerim kalite olarak bigjoy yani denicem birsey yok diyetisyene gidiyodum ozamanlar makroyu bigjoyla tamamladım ve kas kaybı olmadı yani onay aldı benden

See less
  4. etkisini gördün mü yani makroyu tamamlayabilirim dimi sıva ve pudra karışımı değil

etkisini gördün mü yani makroyu tamamlayabilirim dimi sıva ve pudra karışımı değil

See less
  5. ben baya olumlu yorum gördüm ve supplementboy diye bi kanal var belki bilirsiniz orda yetkilisiyle görüşme videosuda var bana gayet samimi bi marka gibi geliyor bu arada dün 1.8kg swiss biscuit siparişi verdim swiss iyimi

ben baya olumlu yorum gördüm ve supplementboy diye bi kanal var belki bilirsiniz orda yetkilisiyle görüşme videosuda var bana gayet samimi bi marka gibi geliyor bu arada dün 1.8kg swiss biscuit siparişi verdim swiss iyimi

See less
  6. değişiyo o bende 1 hafta giremedim şimdi en soğukta duruyom hiç tiklamıyo yani nası diyim 5 dk duruyom vücut alışıyor o soğuk su normal su gibi geliyor daha da dursam aynısı olcak diye çıkıyom bu ara bende sıcak su kullanmıyom duşta 1 hafta oldu girişim ve çıkışım aynı zorlanmıyorum artık baya keyifRead more

değişiyo o bende 1 hafta giremedim şimdi en soğukta duruyom hiç tiklamıyo yani nası diyim 5 dk duruyom vücut alışıyor o soğuk su normal su gibi geliyor daha da dursam aynısı olcak diye çıkıyom bu ara bende sıcak su kullanmıyom duşta 1 hafta oldu girişim ve çıkışım aynı zorlanmıyorum artık baya keyifli geliyo sende eğer kendine challenge koyarak yaparsan bi süre sonra keyif alıyon ne zaman canın isterse ozaman gir istemeye istemeye girersen zaten vücud aşırı tepki verir aç 5dk müzik müzik bitene kadar cikmicam çıkarsam o#### çocuğuyum diyerek gir 1-2 tane tokat at bak nası duruyon

See less