1. knk ne anlatıyon sen clean bulk, bulk adı üstünde yağ yakımı içinmi yapılıyor sence yağ alınımını min da tutup kas kütlesi koymak için belirli bi kalori ihtiyacının üstünde yemeye denir kısaca yağ yakımı olursa zaten clean bulk olmuyor

knk ne anlatıyon sen clean bulk, bulk adı üstünde yağ yakımı içinmi yapılıyor sence yağ alınımını min da tutup kas kütlesi koymak için belirli bi kalori ihtiyacının üstünde yemeye denir kısaca yağ yakımı olursa zaten clean bulk olmuyor

See less
  2. en son çıkarırsın ama ona gerek yok zaten spor yapıyosan 2000kcal diyet uygundur 2000kcal yiyip spor yapıyosan açık zaten oluşur antrenmanı hesaplamana gerek yok

en son çıkarırsın ama ona gerek yok zaten spor yapıyosan 2000kcal diyet uygundur 2000kcal yiyip spor yapıyosan açık zaten oluşur antrenmanı hesaplamana gerek yok

See less
  3. knk ucuz ama güvenilir diye duydum etraftan hep lcarnitin kullanmıştım fena değil bana göre ronicten felan iyi en azından

knk ucuz ama güvenilir diye duydum etraftan hep lcarnitin kullanmıştım fena değil bana göre ronicten felan iyi en azından

See less
  4. aptal aptal heryere reklam veriyolar bide 5 ay önce flean çağrı yaner bile run nutrition ürünlerini 3500 tl ürünü 700 e aldım diye yazmış heryerdeler ve satıyo tadı güzel çünkü dandik markalar aromaya yatırım yapıyo şuan supplementler kullanıyorum hem güveniyorum hemde mocha tadı aşırı güzel tavsiyeRead more

aptal aptal heryere reklam veriyolar bide 5 ay önce flean çağrı yaner bile run nutrition ürünlerini 3500 tl ürünü 700 e aldım diye yazmış heryerdeler ve satıyo tadı güzel çünkü dandik markalar aromaya yatırım yapıyo şuan supplementler kullanıyorum hem güveniyorum hemde mocha tadı aşırı güzel tavsiyedir

See less
  5. knk şaka soruyosundur inş ama olabilir diyim , hayır bir zararı yok ama bol su içmen tavsiyedir

knk şaka soruyosundur inş ama olabilir diyim , hayır bir zararı yok ama bol su içmen tavsiyedir

See less
  6. knk swiss in glucosamin ve kurabiyeli protein tozunu kullandım güzel ama ciddi bi karışma sorunu var ve sütle tadı güzel ama ağır oluyo haberin olsun

knk swiss in glucosamin ve kurabiyeli protein tozunu kullandım güzel ama ciddi bi karışma sorunu var ve sütle tadı güzel ama ağır oluyo haberin olsun

See less
  7. lunge yapmıyorsan deneyebilirsin baya iyi ama sanmamki denemediğini yinede yazıyım dedim

lunge yapmıyorsan deneyebilirsin baya iyi ama sanmamki denemediğini yinede yazıyım dedim

See less
  8. cüsse hız ve teknik farkını malesef kapatmıyor az da olsa ilgilendim dövüş sporları ile

cüsse hız ve teknik farkını malesef kapatmıyor az da olsa ilgilendim dövüş sporları ile

See less