1. proteini doğru al fazla kalori açığı verme 300 ila 400 kalori açığı yeterli

proteini doğru al fazla kalori açığı verme 300 ila 400 kalori açığı yeterli

See less
  2. tavsiyem bench bırak incline yap onun yerine neden diye sorarsan üst göğüs daha zor gelişir ama en estetik gösteriş üst göğüstür bench yerine üste odaklan daha çok gelişeceksin

tavsiyem bench bırak incline yap onun yerine neden diye sorarsan üst göğüs daha zor gelişir ama en estetik gösteriş üst göğüstür bench yerine üste odaklan daha çok gelişeceksin

See less
  3. dostum kalori hesabını düzgün ayarlaya bilirsen yani fazla alma ihtiyacından hala kas koyabilirsin ben kendi denemelerimde yağ oranım düşerken kas koyup aynı esnada derimde inceldi tek yapman gereken kas koymaya devam etmekse ihtiyacın olan kaloriyi al ama hem kas koymak istiyorsan hemde yap yakmakRead more

dostum kalori hesabını düzgün ayarlaya bilirsen yani fazla alma ihtiyacından hala kas koyabilirsin
    ben kendi denemelerimde yağ oranım düşerken kas koyup aynı esnada derimde inceldi tek yapman gereken kas koymaya devam etmekse ihtiyacın olan kaloriyi al ama hem kas koymak istiyorsan hemde yap yakmak günlük 300-400kalori az al bol protein ve yeşillik tüketmeye çalış BASSSS

See less
  4. dostum benim görüşüm malum sürekli et tüketemiyoruz ekonomi biraz sıkıntılı salon ücreti normal yaşantımız beslenmeye temiz devam ediyorum ancak hergün et tüketemiyorum yada hergün tam protein ihtiyacımızı karşılayamayabiliriz ordadada protein tozları devreye giriyor pratik ve lezzetli oluyor yoksaRead more

dostum benim görüşüm malum sürekli et tüketemiyoruz ekonomi biraz sıkıntılı salon ücreti normal yaşantımız beslenmeye temiz devam ediyorum ancak hergün et tüketemiyorum yada hergün tam protein ihtiyacımızı karşılayamayabiliriz ordadada protein tozları devreye giriyor pratik ve lezzetli oluyor yoksa çok fark yok hatta etten yumurtadan almak daha iyi

See less
  5. önerebileceğim bir marka yok knk zaten reklam yapmayada gerekyok bana göre bcaa çok birşey yapmıyor ekonomik durumun el veriyorsa kullanılabilir

önerebileceğim bir marka yok knk zaten reklam yapmayada gerekyok bana göre bcaa çok birşey yapmıyor ekonomik durumun el veriyorsa kullanılabilir

See less
  6. This answer was edited.

dostum doğru antrenman doğru beslenme doğru uyku doğru dinlenme seni geliştirir bunlara dikkat et

dostum doğru antrenman doğru beslenme doğru uyku doğru dinlenme seni geliştirir bunlara dikkat et

See less
  7. bu son senesiydi diye biliyorum yarışmaları bırakacağını söylemişti

bu son senesiydi diye biliyorum yarışmaları bırakacağını söylemişti

See less
  8. dostum malum suplamentler artık çokta ucuz değil o yüzden bütçemize göre protein arıyoruz dediğin markayı hiç kullanmadım ilk kullandığım proteinocean idi ancak şu anda bestplus markasını kullanıyorum ssn markasının yan çarı isimler farklı ve gayet ucuz 9aydır bu markayı kullanıyorum ve etkisini görRead more

dostum malum suplamentler artık çokta ucuz değil o yüzden bütçemize göre protein arıyoruz dediğin markayı hiç kullanmadım ilk kullandığım proteinocean idi ancak şu anda bestplus markasını kullanıyorum ssn markasının yan çarı isimler farklı ve gayet ucuz 9aydır bu markayı kullanıyorum ve etkisini görüyorum tam bir fiyat performans ürünü

See less
  9. ilk öncelikle joseph_34tr sana katılmadığım tek durum kardiyoya öncelik vermesi gerek diyip ağırlığa çok önem verme diyorsun bu yanlış şimdi dostum antrenman öncesi 5dk ısın ondan sonra eğer full body çalışıyorsan ağırlık çalış kardiyo ya en son ağırlık idmanından sonra geç çünkü kaslar glikojen depRead more

ilk öncelikle joseph_34tr sana katılmadığım tek durum kardiyoya öncelik vermesi gerek diyip ağırlığa çok önem verme diyorsun bu yanlış

şimdi dostum antrenman öncesi 5dk ısın ondan sonra eğer full body çalışıyorsan ağırlık çalış kardiyo ya en son ağırlık idmanından sonra geç çünkü kaslar glikojen depolarımızdan kullanıyor eğer önce kardiyo yaparsan ağırlık performansın düşer ilk ağırlık çalış
    neden ağırlık önemli ağırlık çalışmak bize kas kazandırır kas eşittir enerji ihtiyacı kas geliştikçe kas kütlemiz arttıkça harcadığımız kaloride artar üstüne haftada 3 veya 4gün kardiyo yeterli kardiyo için ufak bir tio 15 ila 20 eğim arasında 5 veya 5.5km hız ile 30 dk ve üstü yağ yakımı için çok etkilidir ancak çok abartıya kaçmamak lazım herşey dozunda iyidir
    şunuda dile getirmek istiyorum ben kendim 65günde 37 kg verdim o yüzden bu söylediklerimi kendim bizzat test ettim

See less
  10. This answer was edited.

çalıştığın bölgeye göre değişiklik gösterebilir mesela ben pazartesi göğüs arka kol karın çalışıyorum salı sırt önkol çarşamba omuz bacak ve perşembe tekrar göğüs arka kol böyle devam ediyor pazar off day zaten kaslara 48 saat dinlenme tanıdığınızda gelişiminizde hızlanacaktır

çalıştığın bölgeye göre değişiklik gösterebilir
    mesela ben pazartesi göğüs arka kol karın çalışıyorum salı sırt önkol çarşamba omuz bacak ve perşembe tekrar göğüs arka kol böyle devam ediyor pazar off day zaten kaslara 48 saat dinlenme tanıdığınızda gelişiminizde hızlanacaktır

See less