1. abicim kazein proteini cok yavas sindirilen bir protein diger proteinlerin aksine bunu unutma . gozle gorulur bir fark tabikide goremiceksin. Ama 25 gram seker olayi cok fazla sutten gelen proteinlerin sindimi cok zor kisacasi icmesende olur cok zaruri degil

abicim kazein proteini cok yavas sindirilen bir protein diger proteinlerin aksine bunu unutma . gozle gorulur bir fark tabikide goremiceksin. Ama 25 gram seker olayi cok fazla sutten gelen proteinlerin sindimi cok zor kisacasi icmesende olur cok zaruri degil

See less
  2. Kardesim definasyonda tuzu da kestiysen bu dedigin olabilir. sodyum ve magnezyum eksiligi yaratmis olabilirsin vucudunda diet doneminde malum havalar sicak ve istemsiz su ve tuz kaybediyoruz. soda limon tuz icersen hem idmanda pump olursun hemde kaybeetigin sodyum ve magnezyumu geri kazanirsin . AgrRead more

Kardesim definasyonda tuzu da kestiysen bu dedigin olabilir. sodyum ve magnezyum eksiligi yaratmis olabilirsin vucudunda diet doneminde malum havalar sicak ve istemsiz su ve tuz kaybediyoruz. soda limon tuz icersen hem idmanda pump olursun hemde kaybeetigin sodyum ve magnezyumu geri kazanirsin . Agrilarininmisa surede gececegini dusunuyorum

See less
  3. Kardesim simdi ne yazzsak kahve fali misali olacak. Gormeden yorum yapmak pek mumkun degil bir resim paylasirsan en azindan daha iyi analiz yapilabilir. Eger bel bolgendeki su ve odemse halledilebilir . ( bir demet maydanozu tencrenenin icine koyuyorsun ustune 1 litre icme suyu ile kisik ateste isitRead more

Kardesim simdi ne yazzsak kahve fali misali olacak. Gormeden yorum yapmak pek mumkun degil bir resim paylasirsan en azindan daha iyi analiz yapilabilir. Eger bel bolgendeki su ve odemse halledilebilir . ( bir demet maydanozu tencrenenin icine koyuyorsun ustune 1 litre icme suyu ile kisik ateste isitiyorsun cok fokurdamasini beklemeden suyun hafif yesilimtrak rengi aldigini gordugun zaman ocagi kapat ve sogumasini bekle soguduktan sonra maydanozlari icinden al ve suyunu bir pet siseye doldur ustune bir tam limon sik daha sonra bu suyu gece uyumadan ve sabah kalktiginda ic . odem atmana sayet odemse sendeki cok ise yarayacak bir hafta boyunca iki kere bu kuru yapabilirsin aksi taktirde asiri mineral kaybi yasarsin kaslarinda agirlik ve halsizlik yapar haftada ikiyi gecme. Ama fotonu paylasmayi unutma kolay gelsin

See less
  4. sabah ac karnina en ideali sirt ustu yere yatarak calismak isini cok daha fazla kolaylastirir

sabah ac karnina en ideali sirt ustu yere yatarak calismak isini cok daha fazla kolaylastirir

See less
  5. halsizligi su sekilde yapar ; Yuksek kafein miktari kaslari uyarip dinc yaptigi gibi ayni zamanda kalbide gereksiz yorar. kalbin en guclu kas oldugunu vucuttaki biliyosundur sevgili dostum dogdugundan beri durmadan aktif halde.. yuksek kafein kalp ritmini etkileyeceginden taşi kardiye davetiye cikarRead more

halsizligi su sekilde yapar ; Yuksek kafein miktari kaslari uyarip dinc yaptigi gibi ayni zamanda kalbide gereksiz yorar. kalbin en guclu kas oldugunu vucuttaki biliyosundur sevgili dostum dogdugundan beri durmadan aktif halde.. yuksek kafein kalp ritmini etkileyeceginden taşi kardiye davetiye cikarir. buda bas donmesi goz kararmasi halsizlik yapabilir

See less
  6. Dostum creatinin dogrudan kalple hic bir iliskisi yoktur. bir cardiologa gorunsen iyi edersin. ayrica sigara kullanan biriysen . gogsundeki batmayi kalp agrisi sanman muhtemel, cigerlerin acildigi icin agri girer eger sigara kullanmiyorsan dedigim gibi doktora gorunmen senin icin iyi olacaktir

Dostum creatinin dogrudan kalple hic bir iliskisi yoktur. bir cardiologa gorunsen iyi edersin. ayrica sigara kullanan biriysen . gogsundeki batmayi kalp agrisi sanman muhtemel, cigerlerin acildigi icin agri girer eger sigara kullanmiyorsan dedigim gibi doktora gorunmen senin icin iyi olacaktir

See less