Sonia Isaza

Sonia Isaza

   

Sonia Isaza Kimdir? Sonia Isaza Boyu Kaç? Sonia Isaza Kaç Kilogram? Sonia Isaza nereli? Sonia Isaza Kaç yaşında? Sonia Isaza Vücut ölçüleri. Sonia Isaza’in hayatı. Sonia Isaza hakkında aklınıza gelebilecek bütün sorularınızın cevabı içeriğimizde sizleri bekliyor. Hemen okumaya başlayabilirsin.

Sonia Isaza Boyu Kaç?

Sonia Isaza boyu 160 santimetredir.

Sonia Isaza Kaç Kilo?

Sonia Isaza 58kg ağırlığındadır.

Sonia Isaza Nereli?

Sonia Isaza Kolombiyalıdır.

Sonia Isaza Doğum Tarihi?

Sonia Isaza 24 Eylül 1988 tarihinde doğmuştur.

Sonia Isaza Kaç Yaşında?

Sonia Isaza 35 yaşındadır.

İlgini Çekebilir!  Blake Lively

Sonia Isaza Biyografisi ve Hayatı

And Dağları’nın eteklerinde yer alan Pereira şehrinde doğup büyüyen Sonia Isaza, büyürken her zaman sağlıklı ve sportif bir bireydi.

Lise boyunca ve gençliğinin sonlarında Sonia yaşam tarzından ve görünüşünden memnundu. Ancak, 22 yaşına geldiğinde, dergilerde gördüğü insanlara benzeyebilmek için sınırlarını zorlamaya karar verdi. Sonia spor salonuna gitmeye başladı ve ilk başta doğru eğitim ve beslenme yaklaşımı konusunda fazla bilgisi yoktu. Bu yüzden Sonia, egzersizin temellerini ona öğretecek bir koç tutmaya karar verdi. Hızlı ilerlemesinden motive olan Sonia, daha da sıkı çalışmaya devam etti ve bir buçuk yıl sonra, ona göre bambaşka bir insan oldu.

2006’da Sonia,  yarışmacı vücut geliştirmeci olabilmek için bir adım daha ileri gitmeye ve Kaliforniya’ya taşınmaya karar verdi . Önündeki birkaç yıl boyunca, Kolombiyalı model sıkı çalışmaya ve diyet yapmaya devam etti. Fitness yaşam tarzı rutinini mükemmelleştirirken, Kaliforniya’daki yerel şovlarda yarıştı.

İlgini Çekebilir!  Sasha Banks

Sonia’nın spor salonundaki ilerlemesi ve sahnedeki başarısı, en önemlisi Avustralya’daki Arnold Classic olmak üzere daha prestijli yarışmalara katılmasına izin verdi.

Fiziğine daha fazla güvenmeye başladıktan kısa bir süre sonra, Sonia ilerlemesini arkadaşlarıyla paylaşabilmek için sosyal medya profilleri oluşturdu. İnternette resim yayınlamaya başlama kararı, Sonia için harika bir fikir oldu. Bu noktada, müthiş fiziğiyle motive olan çok sayıda takipçi kazanmaya başladı.

2016’ya gelindiğinde, Sonia internette tanınmaya başladı ve birçok kadına risk alma ve forma girme konusunda motive etmeye başladı . Dünyadaki herkesi motive etmeye devam ediyor ve hayran kitlesi her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor.

Sonia Isaza Instagram

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir